resultatet av kvällens fotograferin, 4 bilder

Jag och BECCA fotade lite, resultat ser ni här under:
1.

2.

3.

4.

Kommentera gärna vilken ni tycker blev bäst!
pusss


VIDEON


emil elton

kom hem från lovisa för några timmar sen. vi spelade in en video, får se om den kommer upp. NÅGOT amatörig. spela roll. nu har jag precis kolla på idol. blev glad för alla wildcard förutom ett. det skulle hampus eller frida fått tycker jag! men nu har jag i alla fall en ny favorit EMIL! så han bara ska gå vidare. pusssssssssss

kanin


bilden säger allt!



ledigt !

ledig idag de e ju inte helt fel ! så nu tänkte jag väl käka lite sen tar jag väl en sväng ut med kameran.
Och ikväll drar vi iväg till stugan då får man träffa underbara kusiner också ! Toppenhelg !

gammal bild..


nu: frukost

idag är vi lediga från skolan, känns skönt med extra lång helg! dagen ska jag tillbringa med lovisa. vi hörs!

packar

va nyss och hämtade en madrass hos lilli och nu ska jag snart sova.
imorgon drar jag och hedvig till malung och det blir hockey hela helgen.
tagga satan nudå .

naglar !

hej på er ! nu har jag fått mina vackra brynäsnaglar. Så dom sitter nu på mina fingrar, naglrna är fina men jag i långa lösnaglar är då inte lika fint.. men hur som helst. Det blev ingen träning för mig idag, känner mg inte så pigg. När jag kom hem tg jag ngra mackor sen sov jag till typ klockan fem sen vaknade jag och skulle äta lite och då va jag typ påväg att spy känes det som.. Inte skönt asså ! Så nu tar jag det bara lugnt. Hade matteprov idag också, gick väl helt okej, matte är ju inte precis favoritämne så de kunde väl gått bättre men aja. Blev en väldig massa klaga i detta inlägg så jag avslutar väl med att säga att jag mår fint, förutom att jag mår lite men annars så!
hejdå på er !
fula "blixtbilder" +att jag inte hade filat runt om naglarna här men ni ser ju ingefär hur det ser ut iallafall !

torsdag

Var väl i skolan idag som vanligt  hade två läxor och ett prov som jag skulle ha idag som jag tror gick skit.. men det som gör mig på gott humör är väl att vi fick helg idag. efter skolan tog jag en lång promenix med Marwin i värmen! nu sitter jag och lyssnar på melissa horn, låtar spelas gång på gång.

om du letar efter nån


underbart

tack mamma !

28/9

gammalbild
idag har jag vart i skolan , sen nu ska jag plugga lite , packa ska jag också göra , eftersom att jag har hockeycup i helgen. sen ikväll ska jag kolla på idol. nej nu ska jag gå och läsa på fysiken.

läxor

nu ska jag ta fram bökerna och låta mej va lite nörd
ska göra svenska,fysik,franska,engelska & träna lite matte uppgifter .
och tacken för det blir jackan ♥♥♥♥♥
kär i den !

perfekta jackan

ååååh, ursäkta bilden .......
den kunde inte bli större , den här underbaringen är snart min !!

Blev liiite långt nu då men !

Hej på er, nu är det så att denhär remsan mellan rubriken och texten är borta så jag kan inte lägga in några bilder. Men hur som helst, idag var jag i skolan som vanligt. Vi sprang spåret eller jag och några till gjorde det för jag var sjuk tidigare, sprang på 12 minuter.. Gick verkligen åt helvette. Asså jag var alldeles slemmig i halsen typ.. förlåt om någon sitter och äter just nu men det var så det var. Så nu är jag hostig och förkyld. INTE KUL ! Men det är bara att ta´t lugnt så försvinner det snart. Efter skolan var jag iallafall med Amanda, mycket trevligt. Sen runt klockan sju träffade jag Becca i sporthallen så bastade vi ett tag dårå. Sen kom jag ju då hem då satte jag mig och kollade på det som var kvar av Djurgården-Brynäs matchen, vilka vann då ? jo Brynäs såklart! Jag har även beställt ett par brynäslösnaglar, ja nu får tycka det är hur töntigt ni vill men det har jag iallafall gjort, och nu kan jag inte visa bild på dom eftersom det inte går att ladda upp bilder. Men nu jävlar blev det långt, ni får helt enkelt läsa så länge ni orkar. Och nu sitter jag här och nästan somnar så jag funderade på att dra igång en liten film och gosa ner mig i sängen, jo men så gör vi. puss !

Frida

Nu är Frida och massa andra från släkten på idol Heja Frida !!!

läxor

hejhej, har inte blivit så mycket bloggning alls från min sida, men nu ska jag iallafall göra massa läxor ska gör så mycket jag hinner och sen ska jag ta en dusch sen lägga mig i soffan och kolla på idol, sen blir det bara att vila är helt slut.
suddig mobilbild

SÅ gott med hostmedicin..


Här kan ni se min fiende!
Usch vad äckligt det är, kan inte beskriva den äckliga smaken man känner som sitter i kanske 30 minuter. Hoppas på att bli frisk snart, vore ju väldigt synd om jag inte kan bli frisk till åtminstone torsdag. Då ska jag få spendera lite tid med Lilli som jag inte har gjort på jättelänge! Det blir nice. Men måste ta och hitta på nått nu känner jag. Puss!

Sjuk

Blev hemma från skolan idag ,mår ingebra alls ! Va vell inget speciellt jag skulle säga . Så nu ska jag fortsätta titta på tv !

skriver.....

hedvig + min urgulliga kattunge!!
just nu sitter jag och renskriver min bok på svenskan visste inte att den skulle helst vara inlämnad i morgon så ja det är därför jag sitter bänkad här och skriver. annars då jo det är fint förutom att jag typ känner mig sjuk annars är allt helt perfekt. GOD mat blire också lax och potäter, äh livet leker så nu ska jag fortsätta skriva..

träning !

Hejsan hejsan, nykommen hem från träning. Skön träning faktiskt lagom hårt, duschade och bastade med Becca efteråt. Mycket trvligt måste jag säga, även om vi inte bastade precis länge men ändå ! Ska till stugan i helgen tänkte jagbara säga medans jag kommer ihåg, så det blir ingen bloggning från min sida. Eller inte på lördagen iallafall, vi åker på fredag kväll så kommer vi hem på söndagen vilken tid vet jag inte riktigt ! Men ja de var väl det jag hade att säga, puuss på er och sov så gott när den tiden nu är inne, hejdå!

här får ni en bild på dom underbara människor som gör brottning/mitt liv fantastiskt !


ajdol

idag fick vi reda på resultaten på friluftsdagen. jag kom etta av ineviduella och våran klass på tjejsidan vann , fast hela klassen kom bara tvåa. e väl rätt så nöjd, fast inte av resultaten. snart kommer mamma och pappa hem också. ja, och idag är det idol och hampus är med. måste fan rösta sönder telen! taggers! lovely

onepiece

jag är med och tävlar hos en jättebra blogg [länk] om en valfri ONEPIECE , två stycken vinnare kommer att dras! va med du också! klicka på länker för att komma till tävligen [länk] .
jag skullle såååååååhär gärna vinna! nu håller jag tummarna , va med du också för om tillräckligt många är med så lottar hon ut två till!

idol

hejahejahejaheja
alla röstar på HAMPUS!


mina intressesmurfar hoppar

ALLA BRYR SIG VERKLIGEN OM HUR MÅNGA A:N DU KAN GÖRA NÄR DU HÅLLER ANDAN , VERKLIGEN ALLA
MINA INTRESSESMURFAR HOPPAR SOM SATAN !!

once they stop talking to you, they start talking about you

livet leker , mår jätte illa och är helt yr
fast det kanske är samma sak ?
haha ska iallafall fortsätta städa och lyssna på mina älskade one direction !

what makes you beautiful

sååå jävla hot , min framtida maakee
One Direction – What Makes You Beautiful

förkyld


Blev ingen skola för mig idag, jag har ont i halsen och öronen. Kan knappt svälja, och när jag vaknade hade jag nästan ingen röst. Får hoppas att jag kan bli frisk till imorgon iallafall, tror inte det men man kan ju alltid försöka! Nu ska jag ner till träningen och lämna ett usb med bilder till Magnus från matchen mot Film. Så bloggar sen, puss.

löv

igår sov alice här , sen imorse hade vi match mot film , resultatet har mina vänner redan sagt så ...
nu är bella här och vi ska snart gå och lägga oss tror jag. vi hörs imorgon !

Is he out there?





Förlåt för att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera här. Men igår åkte jag ju till Gimo och hade en grym helg med Johanna och Elice, älskar er tjejer! Kunde inte ha blivit bättree. Haha, imorse hade jag tänkt ta 06.30 bussen tillbaka till våla för att hinna till matchen. Så väckte Elice mig 06.20.. Alarmet ringde aldrig & det tar typ 20-30 minuter att gå från henne. Så jag började smsa mamma & pappa eftersom jag inte hade pengar på mobilen, smsade som en galning en kvart ungefär, sen hade jag tur att pappa kunde hämta mig även fast att han va nyvaken halv 7 på morgonen. Sen kom jag hem, hade match mot Film, vinst med 2-1! SÅ VI ÄR SERIESEGRAREEE!

basta

har nyss tränat klart , blev uttråkad av läxorna så då lärde jag komma på nått kul och behövligt
så drog ner till hemmagymmet , bästa saken pappa fixat tror jag !
sprang en runda också och nu ska jag basta

grattis bästis


grattis sötnos
jag älskardej min saknade lilla kotte , vi föralltid 
du är bäst , whateverwhat
underbar, kommer aldrig glömma det vi har
14/8-10 absolut bästa dagen i mitt liv.
hoppas du gillar det här på facebook också .
som sagt du är bäst , ses snart gumman ♥

SEEERIESEGRARE


25 september

spelade match idag och det blev 2-1 till oss och därmed blev vi seriesegrare!!! käkade pizza med laget efter matchen och sen var jag med hedvig och bella sen stund. och nyss kollade jag på film med familjen, nu är jag jätte trött så ska nog slänga mig i soffan tills det är läggdags!

nu drar jag till


Of all the lies i've heard, "I love you" was my favorite

här va det ju dött som vanligt , igår va jag ju med bella,lovisa&lilli
vi tittade på film och hade det allmänt trevligt
idag tittade jag när våla vann över film med 2-1
efter matchen hängde emelie med mej heem och vi har bara chillat , spelat wordfeud .
nu ska jag ta nått att äta och träna på glosor
jag är coool

love is in the air, ne men HEJA


tävling !

hej på er, startar inlägget med att be om ursäkt för sålig bloggning från min sida..
Har haft en massa träning ock saker, så jag har inte haft tid. Men nu kommer det iallafall. Tävlat idag, gick väl sådär. Vann en match och förlorade en, jag ganska nöjd med vinstmatchen men förjustmatchen va så jävla sämst.. lång story som ligger bakom det, Brottare emellan. Men hur som helst nu har jag tryckt i mig massa pizza och snart tänker jag faktiskt kila iväg och köpa lite godis också.. Men det är så att det är sista dagen på en månad, inte särkilt mycket men ska köra hårdträning och äta riktigt ordentligt i en månad, asså säkert längre men minst en månad iallafall. Men hur som helst så har jag och pappa lagt upp ett schema så nu är det bara att köra till helsingborg, de glömde jag visst säga men jag ska alltså träna till en stor tävling i helsingborg som heter öresundsträffen. Och där vill jag gärna lyckas så ni får veta om en månad hur det gick där, men nu måste jag faktiskt kila. Blev visst lite långt här men... Måste ju skriva lite eftersom jag inte gjort de.
men iallafall, hejdå !

här får ni en liten bild på upplandslaget på tripp i Norge ! igga mig jag ser mupp ut..


alla gillar brudaar

snart kommer lovisa,lilli,bella & hedvig hit
mysigt ska kolla på film och ha det bara grymt mysigt
men nu måste jag platta håret igen ...
hörs

HAHAHAH DÖR


lördag

dålig bloggning från min sida , vart hemma från skolan igår, men nu mår jag bättre. idag tänkte jag ta en riktig sovmorgon men jag vaknade typ vid 8. lyckat.

får se om jag hittar på nått ikväll , har fortfarande pyjamas på mig så jag tänkte gå och klä på mig.

jag saknar dig

klicka på bilden



123456789


söta b-rudar♥
här vare dött, som vanligt. sov hos tilda inatt. matchen idag gick surt. nu är sesongen slut. får väl se lite vad som händer sen. ikväll ska jag sova hos lilli. hoppas på en lugn kväll och så ska det väl bli. med flickorna som jag va med igår. lilli, lovisa & tilda. trevligt. imorgon ska jag förmodligen sova hos hedvig. nej, nu ska jag ta de lugnt och bara "chilla lite", som helena säger. pusssssssss

fotboll

snart drar jag till bussen och vidare till harbo med lovisa&lilli
ska kolla på harbos match , sen ska jag vell umgås med dom brudarna resten av dagen .
hejddååååå

grattis bror !

jättegammalbild ,men grattis då storebror

lördag morgon


Fina tjejer! Godmorgon allla, vaknade kanske kvart i 8. Har fixat håret och klätt på mig så nu hade jag tänkt städa lite, man måste ju göra det ibland också. Sen lite senare drar jag iväg mot Gimo som ni redan vet. Blir toppen! Och imorgon är det match mot Film som jag också redan har sagt, tagga satan! Nu hade jag tänkt städa & packa, pusss.

21.17


I live in a world full of people pretending to be something they're not.


Fettt med dålig bloggning från min sida, inte bra det. Fast det är ganska dålig fart på alla just nu, träningar, läxor och skola kommer ivägen. Ber om ursäkt. Fredag idag, skönt som fan med helg! Och den kan ju inte annat än börja bra. Första timmarna av en efterlängtad helg spenderade jag med Norea, mycket mysigt kan jag säga! Och imorgon ska jag till Gimo och umgås med 2 helt underbara tjejer, fan va kul. Och på söndag är det sista seriematchen, sen är vi SERIESEGRARE! Vi är bäst flickor, älskar mitt fina lag mer än allt. Ska kolla hur det går i fotbollen nu, pusssi.

true story


bellla


är iallafall med bella nu ikväll ska vi kanske va med lilli&lovisa
bellaa sover här så ska jag dra och kolla på hennes match imorgon ,  hängeer ni me ?!
nu ska vi äta pizzzaaa , hejdå

en gammaaal bild.

här var det ingen fart ser jag. men det är inte så konstigt eftersom det är skola och allt. nu ska jag i alla fall snart kila i väg till bussen för att jag ska till tilda och sova där. imorgon är det match klockan 11 på marmorvallen. kom och kolla. sista seriematchen. ne, nu måste jag gå och knyta på mig skorna, pussssss

Lilli & Hedvig


I won't make a sound


alexandra, jennifer, madde, ebba och moa - (suddig bild)
Jag vet att det har varit ganska dåligt med bloggning från min sida, men när man kommer hem från skolan nu för tiden pallar man ba inte. Helt slut efter varenda dag i skolan.. Igår hade vi friluftsdag i skolan, hela 7an va med igår och snart ska väl 9an & 8an ha också tror jag (?). Gick skapligt bra för min del, men jag suger seriöst på höjdhopp. Nu ska jag lyssna på musik och kolla om det är mer som ska göras innan jag åker till skolish.

brottning !

hejhej, jag har varit dålig på att blogga javeet !
Men hur som helst, jag kom precis hem från träning. Skulle på promenad med Beccis efter men det va svinkallt !
I helgen är det tävling, ska bli toppen kul det. Imorgon blir det att vara med jennifer, sen är det träning som gäller.
Har jag sagt att vi har kuung fredagar ? skulle inte förvåna mig om jag skriver det varje torsdag, men...
det har vi iaf ! så de är ju hur bra som helst det. Men nu har jag inte så mycket mer att skriva så nu blir det idol.
hejdå !


kattungarna


sjuk

hejhej, blev hema från skolan igår hade ont i huvet och var helt slt så jag låg och sov nästan hela dagen, och inatt vakna jag klockan två och mådde inte så bra då heller så jag blev hemma idag också. hoppas på att jag kan gå imorgon iallafall. 
ointressasnt inlägg men har inte så mycket att skriva om direkt.

sova

hejsan , idag har jag vart i skolan sen har jag tränat. nu tänkte jag gå och lägga mig. har friluftsdag imorgon i skolan ... orka



bara för ella är bäst

hos jennifer

nu är jag hos jennifer, vi ska alldeles strax åka på hennes träning, skriver när jag kommer hem, kanske.. pusssssssssssss

I'm fighting for the girls who never thought they could win

hockeykort snart då , innan det barnvakt åt kusin
att jag ens orkar
mobilbloggar så ingenbild

nu: skola


"FIFA 12 - (F)emales (I)gnored (F)or (A)nother (12) months."


beccis


i want to be the girl you fall for, when everybody else is falling for you


true love , has a way of coming back

hockeyhockeyhockey

så jääävla kul , hedda är med på isen och det kan inte bliiii bättre
det gick skapligt bra idag och jag diggar att hedesunda spelar med oss , livet på topp
imorgon är det hockeykort , hoppas det blir bra .
hoooockey♥

love me, or leave me

kom nyss hem från träningen, va ovanligt seg idag. nu ska jag duscha, sen funderar jag över att baka chokladbollar, blev såå sugen när bea hade skrivit de på sin blogg. äh, vi får helt enkelt se. sen blir det IDOL. yeeyy. pussssssssss

träning

muppbild
hejsan , snart tänkte jag packa väskan och dra till lunda, har ju ishockeyträning, så det kanske kommer ett till inlägg sen ikväll.

sjuk..

hejsan ! blev hemma idag.. har ont i huvudet och är alldeles seg i gela kroppen. Inte bra det! !Så då tänkte jag blogga lite så dom andra som är sjuka har något att läsa, eller nåt men vi säger så.Idag är det väl plugga som gäller. Har so-prov imorgon men det kommer nog gå bra, kan väl det mesta.Men nu måstemåstemåste jag bli frisk till imorgon för då drar jag och far iväg och kollar på Brynäs-Frölunda.Får även träffa mina tre små gullegrisar där nere i Gävle Kalle, Petter och Ingrid, nåra riktigt söta barn det !Men som sagt idag ska jag plugga lite och kanske jag kan städa lite om jag mår bättre senare på dagen.Skulle verkligen behövas kan jag ju säga.. Men om man inte ska sitta och tjata om att man är sjuk då så har jag kanske inte så mycket mer att säga er, Jag har fått en till kusin också. Alla som har facebook vet säkertdet redan men nu fick ni veta det också, Inez heter hon en liten tjockis ! Det är ju mysigt det, nej men vad sägsom att jag avslutar här med en liten . puuuuss !

Suddig bild men iallafall, här är hon. Inez Maria Forsman ! ♥


Everything comes to and end


Snart ska jag dra till Lovisa, sen vidare till skolan för ännu en skoldag. Tror att vi ska springa 2.5 på tid idag också, pallar jag? Jorå, det funkar nog. Men nu måste jag fixa mig klart, ha det bra , puss!

♥ ♥ ♥

♥ kan bara inte sluta lyssna, killen är grym och dvd!

idol + te

ful och gammal bild
kom hem från träningen för ett tag sen och nu sitter jag och kollar på idol med mamma och pappa och med en stor kopp te, äh nu börjar nog idol igen, bloggar mer senare!

du gör min dag

är med lilli just nu , vi typ chillar omkring .
senare kanske gustav  och joel kommer få se nu ska jag hoppa på lilliiii
haha okeeeeeeeeej?


only girl in the world

jag älskar dej tjejen!

top of the world

där fick ni se skolfotot också.

va en trög måndag som gick skapligt fort idag. nu ska jag göra nått. är grymt trött. pusssssssssssss


20110919

Hejhej, idag var det ju första skoldagen på två dagar, trögt som vanligt på måndagar men det gick.
Fast jag känner mig inte så jätte pigg , har ont i huvudet och är trött och liksom fryser och så..
Får se om det blir någon träning för min del idag. Har tappat bort mitt linsskydd också, tappade det
när jag var ute och fotade med tjejerna igår, inte bra inte. Men pappa tog ett från hans objektiv som
jag kan ha, så det får duga. Men nu orkar jag faktiskt inte blogga mer ska vila lite så puss på er.

monday morning

Godmorgon! Just nu känner jag mig som sveriges tröttaste tjej. Känns alltid lika segt att vakna när det spöregnar ute, men vissa dagar får man ta det helt enkelt. Så nu väntar en helt vanlig skoldag, och efteråt ska jag hem hem sen vidare till fotbollsträning. Blir nog en ganska lugn träning, vilket kan behövas eftersom att jag inte känner mig riktigt frisk. Tror att jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll också, för man är ju dötrött på mornarna, vilket leder till att man nästan inte orkar hålla sig vaken på tråkiga lektioner. Satt så blir det nog! Ska snart in till stan med mamma också för att köpa vinterjacka och lite kläder kanske. Vet inte när det blir men det lär nog bli snart det. Nu blev det långt här, så avslutar med ett hjärta ♥ kärlek



släkten är värst ?

hejhej , hemma nu efter en ganska så trevlig helgi dalajärna
kom hem för några timmar seen och drog direkt ut och fotade med alla andra i 7
stay tuned !
nu ska jag städa och träna på glosor , taggad på livet nu vaaa
köpte lite grejer idag också , bilder kommmmer på de åå

söndag.


idag har vi spelat match mot iron , vi vann med 6-0. nu har jag bara varit hemma en stund och snart ska jag åka till lovisa. vi hörs ikväll för nu måste jag fixa mig.

så många frågor, inga svar

Så härligt! Vinst med 6-0 mot Iron idag vilket innebär att vi är seriesegrare, härlig känsla! Men partyt börjar inte förns efter sista seriematchen, då blir det ett jävla liv kan jag lova! Den här blir nog ett bra slut på veckan, ska vara hemma och chilla, hur skönt är inte det liksom? Och det blir tacolåda eller vad det heter till mat, kan inte bli bättre. Va ju även med Alexandra igår till idag då, hur trevligt som helst, så mycket har jag nog inte skrattat på väldigt länge tror jag. Blev en bra helg det här, hoppas ni också haft det bra! p u s s  p å  k i n d e n !



I'm glad you came


jag tävlar hos ida

jag är med och tävlar hos en jättefin tjej men en jättebra blogg! LÄNK jag tävlar om en ziperall. va med du också. LÄNK till tävligen. pusssssssssss

If someone lies about you, tell the truth about them

älskarertjejer♥
(tidsinställt,släktträff)


H E M M A

nu är jag hemma från bröllopet, det var ett fint bröllop, men nu är jag jättetrött för jag spela ju match också. gick dock superdååååligt. nu sitter jag här i soffan med ipaden. ska nog gå och ta en macka nu. vi hörs imorgon. pussssss

G U L D I G T

Min kväll kommer att bli en sjukt trevlig kväll med två av mina fina vänner, nämligen Alexandra och Ebba. Jag och Ebba ska ta en cykeltur bort till Alexandra om ett tag, och där stannar vi även över natten! Match imorgon mot Iron, så grymt taggad alltså! Känns ännu bättre nu när jag fick ut min sticka som jag hade i handen.. Nejdå, men den satt hårt & lång va den. Ska göra mig i ordning och packa väskan nu, pusssseen.



The three C'S in life: choice, chance, and change. You must make the choice to take the chance if you want anything to change.


(tidsinställt,släktträff)

Amanda !

hej på er ! Sitter här i sängen med Amanda och snackar lite skype med roliga pöjks !
mycket skojj, skulle kunna varit på tävling idag men så blev det ju inte.
Istället sitter jag här och har det mycket trevligt med Amanda, får tävla nästa helg istället.
Vi har nyss ätit frukost typ, idag ska vi väl hitta på något skoj, vad det nu blir.
Nu ska jag va lite social med bruden så vi hörs, puuuss !

7-3

vi vann matchen med 7-3
ganska rolig maatch förutom att jag va dö trött !
drog till lovisa och va med henne och hedda ett tag
och nu ska jag packa lite och sen sova
ska på släkt träff lördag-söndag så blir nog ingen blogging
ha en underbar helg,för det ska jag !

snyggröv jag hade för några miljoner årsen va ?

fotodag

trött, sprang en runda för en stund sen. idag fota jag ett tag med hedvig, lilli & lovisa. imorgon ska jag spela match och gå på min kusin Emmas bröllop. skapligt roligt. nu ska jag tittta på tv. pussssssssss
det går så segt att ladda upp bilder så det får räcka med en superfin bild på lillsan

hedda

idag har jag, hedvig, bella och lilli fotat lite, bilder kommer kanske..
men nu ska jag och hedvig kolla om det finns något gott hemma till idol :)

fredag !

Tjenare på er, ni förlåta mig för mitt dampiga inlägg igår :s men nu ska jag försöka sköta mig..
Ja, jag har precis mumsat i mig lite hemmagjord pizza jag, såhär innan träning. Inte bra !
Idag äre fysträning som gäller, ser jag mycket fram emot typ roligaste träningen på veckan. Så får man träffa massa mysigt folk också. Sen efter de så kommer AmandaPanda hit och slaggar, Mycket Trevligt Det !
Men annars har jag väl inte så mycket mer att säga, chill dag idag. Hade typ tre lektioner varav en av dom var
teknik och det är ju inte precis jobbigt, så de va skönt de !
Men nu ska ajg byta om sen drar jag ner till spooortis , puuuss !

drar mig till lovisa

skola idag , hatar vårat schema på fredagar, den enda långa rasten vi har är efter idrotten och då måste man ju duscha och sånt..
nu ska jag iallafall gå ner och äta lite mat , för efter det åker jag till lovisa . vi ska fota lite tror jag så det kommer vell upp bilder när jag har tid. sover hos lovisa inatt också, men somsagt nu ska jag äta.

it's friday


Hoppas det är okej Jennifer, men cool stil ! :)
Skönt, med fredag då alltså! Hur chill skoldag som helst och sen helg, toppen! Ebba kommer väl hit sen också, det blir nog trevligt det. Sen på söndag har vi match, så grymt taggad man är då! Den tar vi. Nu ska jag göra nått, pusss. ps. bilden över blev det vädligt konstig storlek på , men jag orkar inte ändra det nu! :)

Du finns alltid med mig, allra längst in, så nära du bara kan komma

Va ju in till stan med Hedvig, Lilli och Isabelle idag, vi åt gött, kollade lite i affärer och sen gick vi på bio, Jag saknar dig blev det. Sjukt bra film om ni frågar mig, men grymt sorglig också! Iallafall, sen drog vi hem och jag kom väl hem för ungefär en halvtimme sen. Nu hade jag bara tänkt att gå och lägga mig, så det ska jag väl göra då, vi hörs imorgon när jag vaknat!
Godnatt & sovgotttt
Det är tur att jag har mina underbara vänner som alltid kan få mig på gott humör, även när lägena e som värst, älskar er.

jag saknar dig

hejhej, idag har jag, Jennifer, Bella och Hedvig varit i stan och kollat på jag saknar dig ,  bra film och väldigt sorglig. Kom hem för en halvtimme sen ungefär och nu ska jag gå och lägga mig tror jag, hejdå.

Rebecca !

muppbild.. men jag har feel dator !

tjetje bloggen , skojja bara.. kul humor.se ! javeet ! okej, bee noormal !
Om man skulle försöka bli normal ett litet tag då, Idag har jag iallafall varit med Beccaheinoo. Även kallad Rebecca Gustavsson. Mycket skojj hade vi det kan man ju säga, även Emelie var med lite granna men hon skulle till träning sen den lilla skiten !  Becca och jag skulle göra egen pastasås, de gick väl.. ja.. asså.. pastan var god !
Sedan drog vi ner till träningen vi åå ! Rolig träning idag faktiskt , och nu sitter jag här och hade tänkt att hoppa in i duschen ! Imorgon är det fredag. UNDERBART ! men nu ska jag ju duscha så hejdåå !


same shit different days.


allergisk reaktion

åh jag orkar inteee....
när jag va lite mådde jag illa när jag åt svamp .
så typ trodde jag inte att jag va allergisk och idag trodde jag att jag växt ifrån det
så va det svamp i maten idag
och jag åt , fick magknip x1000000000000
typ jobbigt eller vad , har haft as ont sen lunch .
så tänkte jag att jag skulle träna , va med typ 20minuter sen fick jag panik
åååååh dör en smula
allt suger , nej inte allt men jag orkar inte
vill ju spela match imorgon....
aja hejdå , va långt det blev
bara för att ni mobbade mej påträningen och ja , jämt annars

Torsdag


det är inte värt det

Jag har inte blogglust, palla det när man har tusen andra saker att göra. Va och kollade på våran träning då eftersom att jag inte kunde vara med, tog runt omkring 200 kort på mina fina fotbollstjejer! Några bilder ska ni få se, det kan jag lova! Ska iallafall till skolan, känner att jag kan palla det nu. Det ända som är bra med att komma dit är att jag har världens bästa vänner som alltid finns där. Men nu hade jag tänkt lägga mig i min sköna säng och fundera vidare på livet, kärleken, vänskapen och blablabla.. Vi hörs!
En liten del av världens underbaraste lag!

bio

idag har vart en helt vanlig onsdag. vi fick ju skolfotolapparna och jag kan inte direkt säga att jag är nöjd , men nog om det nu. ska gå och lägga mig och göra matteläxan. hörs imorgonbitti om jag orkar. för sen på dagen ska jag lilli och jennifer åka in till stan och kolla på bio, så det kanske inte blir någon uppdatering då.

En vecka utan dig nu !

Hej vill bara berätta att nu var det en vecka sedan Stefan Liv lämnade oss här på jorden ! ♥
Men nu ska vi inte tänka på tråkiga saker, Jag har varit dålig på att blogga JAGVET. Men jag har faktiskt inte
hunnit.. Men idag så har det iallafall varit skola efter de så var jag bara hemma lite tog även en 3km vända
måste ju ha kondiis nu när säsongen börjar. Tanken är ju att man ska srpinga 5km men de kommer liksom sen !
Sen var ajg ner till sporthallen, skulle hålla träning för nybörjargruppen.
Nu ska jag städa och tat lite lugnt sen blire sova, det var allt för mig de, puuss !

skolfoto

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul

7A

snyggt ..........

Låt hela världen se ditt vackra leende

Ingen skola idag heller, det suger. Vaknade och va beredd på att gå till skolan, men hade så ont i öronen så att jag inte fick. Sen skulle jag försöka somna om men det gick inte heller så bra.. Hoppas verkligen att det går över till imorgon, vill ju inte missa hela veckan precis. Men nu ska jag klä på mig och försöka att piggna till lite, kärlek!
Galet fin du är Jennifer!


the sun goes down the stars come out

en bild på sötlovisa

idag har jag vart i skolan , sen var jag med lilli och lovisa. nu ska jag ta och kolla igenom musiken , har ju prov imorgon och jag kan typ ingenting. men så gör jag ju alltid så.

belling

imorgon ska jag vara med snyggingen bella så det är vell dax att sova en stund.
träningen gick vell bra , gick hem med viktor och fredde snackade lite .
sen så drog viktor och jimmy kom
snackade lite mera , a ni fattar
hörs vell imorgon  hejdåå
ingenbildfördatandampar

Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma

Förmodligen blir det skola för mig imorgon. Känner mig bättre nu, huvudvärken är i stort sätt borta. Ska kolla lite bloggar och så nu sen tänkte jag kolla lite på musikprovet som vi har imorgon, jag har knappt kollat på det. Men det går nog bra ändå.

weeeeeey

nej, nu tycker jag att det är dåligt med bloggning från allas sida. kom igen tjejer! ah, träningen gick väl som den gick. jävligt blåsigt och kallt.. aja, nu ska jag plugga musikprov medans jag kolla på idol. kommer gå bra, eller? pussssss

Saknar sommaren 2011!

Sjukt! Sommaren 2011 var nog den bästa sommaren någonsin, det är obeskrivligt hur mycket jag saknar alla underbara dagar & minnen! Sitter och kollar på bilder.. Vilka minnen! Ska kolla vidare och ni får en bild från någon härlig dag på sommarlovet.



nästa: f o t b o l l s t r ä n i n g

skoldagen idag gick skapligt seegt, även om vi hade typ lärakänna grej i en och en halv timme. nu ska jag snart kila iväg på träning. sen blir det hem och plugga till musikprovet som vi har imorgon. har inte ens tittat på det. men det ska väl gå bra, hoppas jag. ne , nu måste jag byta om. pussssssss

jag vill ha tillbaka dig!

Idag hade jag sån otur så att jag vaknade med sprängvärk i huvudet och ont i öronen, så det blev inge skola för mig tyvärr. Just nu känns det lite bättre, fortfarande ont i huvudet men jag hoppas att det går över till imorgon, skulle ju vara lite synd att missa den dagen också. Nu försöker jag att städa lite här i mitt rum, vore skönt om jag fick det gjort idag så slipper jag ju det resten av veckan, och läxor och skit måste jag göra idag också.. Tungt. Men ska väl avsluta nu, bloggar mer under dagen! 


TILDAA, bästis! bra sugen man blir då..

I feel perfectly fine

För det första tänkte jag tala om att jag bloggar på min egna blogg samtidigt som jag fortsätter här såklart! Ska försöka vara så aktiv som möjligt på båda bloggarna! Här får ni iallafall en länk: 
kLICKA HÄR OM DU VILL KOMMA IN PÅ MIN BLOGG!

Och nu ska jag gå in på hur min dag har sett ut. Började med att stressa på morgonen, försov mig med 25 minuter på grund av att jag kollade fel på klockan, inte bra. Men det gick ändå. Sen drog jag till skolan, satt på lektioner osv. Efter skolan hängde jag med Rebecca hem, chill det. Fast hann inte göra någonting typ, drog hem till mig och bytte om till träning vid halv 5 ungefär. Sen vidare på träning. Ganska chill träning, men endå helt slut efter en dag från 6 på morgonen till 20 i 11 på kvällen, tungt. Så därför ska jag gå och lägga mig nu, pussar! 

Fina du!

hon gick vidare!!

gud va glad jag blir ! 
hoppas vi träffas på släkt träffen i helgen också .
nej nu ska jag duscha , åhh livet är underbart

Syssling på idol !!

Sitter och tittar på idol , väntar på att min syssling ska va med Frida Josefsson! Hejaaaaheja !!

like ya

idag har det varit skola , drygt. snart ska jag kila iväg till bussen som går till våla. ska kolla på hockey med limpan. trevlig kväll. pusssshej

<3


:@

orkar inte, hittar inte ens bilderna som jag letar efter. mappen är typ borta eller så ligger dom väl inne på min dator som är sönder, livet är bra jobbigt ibland.....

everything i've got, i risk it all


I'm broader than broadway

bild från stan i lördags
Godmorgon. Trött tjej här, och jag kan tänka mig att jag inte är ensam om det. Men man tar väl sig ner till skolan, gör det man ska i 5 dagar sen är det helg! Ikväll ska jag iallafall träna, så det kan bli dåligt med bloggning från mitt håll, beroende på om jag hinner innan träningen. Ska iallafall avsluta nu, puss&kram!

söndagkväll

Idag har jag varit med Lovisa, Alice, Hedvig och Lilli. Vi har fotat en massa porträttbilder och jag tänkte visa några i det här inlägget sen kommer det flera i ett annat inlägg. Skola imorgon, vilken innebär att jag måste upp som vanligt och stressa med håret osv.. Helgerna borde iallafall kunna vara en dag till, hade varit helt awesome. Just nu pratar jag med Norea i telefon, mycket trevligt om jag får säga det själv! Ska väl fortsätta snacka med henne nu då så får ni ett till inlägg så snart som möjligt. Pussar!









Några av bilderna från dagen!

elfte september

idag har jag städat, pluggat lite engelska & bara slappat. imorgon är det skola, ny vecka. usch jag orkar inte. men, men , snart är de sommarlov igen. nu ska jag snart ta en kladdkakemuffins och kolla på idol. pusssssss

söndagkväll

Hej på er, sitter och glor in i min dator och gör inget.
Idag har jag typ fotat lite som ni såg så la jag ut lite bilder från det. Sen har jag städat, duktig !
Kollade på match också Brynäs-Södertälje 7-0 go brynäs ! Imorgon är det skola..
trååååk, träning har jag också blir träna hela veckan, suuper !
Tar en tripp ner till skåne i helgen också för lite tävling. greejtos !
Men nu ska jag käka lite glass och sedan blir det att packa till imorgon, idrott.
puss !
bara för att jag har kul..


and I'm torn of being solitary moment

hejhopp, dalarna kom tyvär två idag men det är ju hur bra som helst endå !
nu blir det engelska för hela slanten dååå va
imorgon är der ju måndag jag orkaar inte !
skola , in till stan till idrottskadecentret, direkt hem och kolla på matchen
min älskling, älskar dej

älskar dej bästis

vi är heta det borde du veta!

lovisa lilli jennifer alice

nyss åt jag lilli jennifer alice och lovisa pizza , vi har vart ute och fotat och snart ska vi gå ut igen , men jag visar nog lite bilder sen ikväll, hörs !

Fotorunda !


I neeeeeeeeed someone now

oj, här vare dött, i alla fall från mitt håll. men så är det när det är skola. fast nu är det ju helg.. i alla fall. i fredags efter skolan åkte jag och lilli till stan, jag hittade ett par vinterkänger typ, och ett par strumpbyxor. sen åkte vi till lilli. kolla på film med heddo och lollo. hur många lingon finns det i världen. kung film! sov hos lilli. på lördagen kolla vi på fotboll sen åkte jag hem och lite senare vidare till uppsala. på kulturnatten, va typ tråkigt så vi åkte hem rätt fort och sen en stund till anton. nu sitter jag här hemma och ska egentligen städa. borde fan ta och göra det nuu. pusss vi hörs!

underbara vänner

har haft det hur mysigt som helst med mina polare .
haha somnade rätt tidigt efter att ha kollat på några filmer
jo men det är vell inget mer speciellt , idag ska jag städa lite efter igår,titta på tv-pucks finalen(godalarna) och göra lite läxor
chill dag
vi hörs

tryck på bilden för att komma till deras seriösa blogg

tryckpåbildenförattkommatillälsklingensblogg

Rubrik var det här !

Hejhejj, sitter i pyamas och klor på tv. Känner mig piggare idag iallafall.
Som ni kanske vet så har min helg gått till att bara vila, faktiskt väldigt skönt.
Idag ska jag väl göra samma sak gissar jag, blir väl ut och fota lite tror jag, sen ska jag beställa
en kamerarem till min kamera. Fick inte med någon sån med kameran..
Det är väl ungefär vad jag ska göra det, nej nu måste jag klä på mig.
Hejdå !

godmorgon !

Igår var jag lilli , lovisa , Bella och jennifer in till stan. Jag hittade ingenting, sen efter det åkte vi till Anton , sen efter det så åkte vi hem till mig och sov . Nu ligger vi i sängen och har precis vaknat , snart ska vi vell gå ner och stå frukost tror jag .

förlust

förlorade matchen idag med 8-6
men i tredje var vi bättre , helt klart ! 
tjejerna vann serien idag också , grattis till er !
nu måste jag städa för vid 6 kommer emelie och lite senare kommer gustav och fredde , alla dom slaggar här
slår vad om mycket skratt vi hörs sen puss

trött !

Hej som ni ser i rubriken så är jag trött..
Jag har typ tagit det lugnt hela dagen, hela helgen faktiskt. Har inte känt mig så superfrisk så de har varit skönt.
Kommer nog ta det lugnt imorgon också så jag får vila upp mig och bli helpigg tills på måndag då det är skola..
men de ska vi inte prata om nu för det är ju bara lördag än så länge !
Denhär veckan har jag tränat som vanligt utan några problem förrutom igår då, för då kunde jag tyvär inte träna.
Men nu ska jag kika på lite film eller något så vi ses, puuuuuuuuuuuss !
 
*bildlöst*


SEEEEEEEEEEEEEEERIESEGRARE 2011


VÄRLDENS BÄSTA ♥
Som ni fattar så vann vi ju serien! Vinst mot bälinge alltså. Grymt härligt, älskar er tjejer! Om ett tag ska jag väl in till stan en sväng med några snygggingar, chilllllllll. Så nu ska jag skynda för jag vet inte vilken buss vi ska taa, pussssssssssss

SERIESEGER !

ni är bäst tjejer !

my life would suck without you


Utan dig, ingen Jennifer. Jag hade aldrig klarat mig utan dig stumpan, älskar dig bästavän!

tagggg

Har inte kunnat blogga idag eftersom att jag har varit med Jennifer hela dagen, mycket trevligt! Vi fotade lite, åt på pizzan och chillade lite. Hon drog hem vid kanske halv tio eller så. Och nu sitter jag och taggar lite till matchen och ska alldeles strax sova. Så det känns som att jag måste avsluta det här om det ska bli någon sömn inatt. Puss..

Nya grejs !

Såhär ser allt ut i rummet :
här är väggen brevid sängen, tavlan och några av ramarna är från tidigare.
trebildsramen, hänger över sängen ovanför sänglampan !

här är min ascooola sänglampa, kände mig som en liten emofjaant när jag köpte den men den var ju så söt !
här är då min klocka som blev suddig men ni kanske fattar hur den ser ut iallafall !
Och en till ryamatta.

de va mina nya saker de, ny bah kbryyyyyyyyyyyyyy men ändå jag hade tråkigt så..

men hejdå på er, puuuuuuuuss !

vad skulle jag vara utan dej ?

hej idag efter skolan va jag med madde älskar dej stumpan, du är allt !
joel kom en stund också .
sen kom gustav och nu är alla skillda :(
haha humor nu ska jag äta sen städa lite mer , tidig match imorgon mot valbo
10.00 i ishalleeen dåva
haha , imorgon ska nog gustav,fredde&emelie sova här mer om det imorgon puss

Fredag 9/9

idag har jag vart i skolan. sen har jag vart med lovisa.
nu ska jag snart gå ner och äta mat och sen ska jag åka till lovisa eller nån och vara med henne lilli och bella tror jag :)
imorgon är det match mot bärlinge och om vi vinner den matchen så har vi vunnit serien !

IKEA !

Var en sväng till IKEA idag med mor och far !
Skulle köpa lite grejer till vardagsrummet, e föll ner lite saker till mig också :
1 till ryamatta
7 till gröna ramar
1 jättesöt lampa
1 väggklocka
1 trebildsram
Något litet kit med penvässare mm.

Kanske lägger upp några bilder ikväll på hur det ser ut i rummet.


Issa & Assa


you got that smile, that only heaven can make

HAHA, slog ihop några bilder från i sommras när Becca hoppade!
Godmorgon! Fredag idag, kan inte säga annat än skönt! Hela min kväll bestod av allmänt chill, först kollade jag på harbo - storvreta, vinst till harbo, grattis! Sen drog jag hem, slog på underbart härlig musik (andré zunigas musik), sen runt elva dejtade jag min älskade kudde. Sen i morse sov jag till 6, gud så skönt om man kunde få lite sovmorgon ibland. Jag är sjukt taggad till match mot Bälinge imorgon, taagggggers nu flickor! Iallafall så ska jag göra mig klar nu så jag kan komma iväg nån gång idag också. Pusssssss.



sååå jävla skönt med vinst!

skapligt trött är man nu. hållt igång heeela dagen med både det ena och det andra. först hade jag skola, tordag som är lika med låångdag, blää. på idrotten tog jag det ganska lugnt så sprang 400m, kasta kula och hoppa höjd. sen efter skolan va jag med hedvig, lovisa & lilli. trevligt. och vid sex åkte jag fram på samling. harbo - storvreta. 4-2 blev resultatet. tycker dock att det inte gick så bra för mig med tanke på att jag är förkyld. men, men lyckades ändå sätta två bollar i nätet. nu ska jag bara soooova, så vi säger väl så. godnattt

bella lilli och lovisa

hejsan , idag efeter skolan hängde jag lilli och lovisa med bella hem. sen hade hon forbollsmatch som vi kollade på. och nu ska jag gå och lägga mig , så jävla skönt med fredag imorgon !

vad är det med mej som gör att alla vänder sig bort när jag kommer ?

hejsan , kom precis hem från hockeyträningen
älskar hockey , men idag gick inget bra
förutom att jag skööt värsta skottet i krysset på strafftävlingen !!
haha , aja  nog om det
nu ska jag dricka festis plugga och kolla på älska mej
match i helgen föresten , tagga satan !
randombild,passarinläggetellervadsägerni?

träning !

Hejsan, Ligger framför tvn ocg fryyyyyser. Känner mig sjukt otaggad till träning menmen
brukar bli det när jag väl kommer dit ! Annars så har jag typ gått i skolan, det gick ju helt okej.
Vart lite trött men annars gick det bra. Imorgon är der fredag, skööönt !
Ska försöka att ta det lugnt nu i helgen känner mig inte helt på topp, är lite hostig och frusen..
Vill verkligen inte bli sjuk !!  Men nu har jag inte så mycket mer att skriva, så jag avslutar nog här.
hejdå !
marsviiiiiiin.

somliga ljus brinner aldrig ut

Godmorgon allihopaaa, skola idag igen, vilket jag inte känner att jag orkar egentligen, har även idrott, vet inte om jag pallar det med min andning om jag ska vara helt ärlig (beroende på vad vi ska göra då). Men jag ska va med ändå, men i veckan som kommer ska vi nog åka och kolla upp vad som är fel. Efter skolan ska jag till frissan och toppa lite bara, inte mer än så. Sen ska jag städa lite, sen åker jag in till harbo och kollar på Storvreta - Harbo. Men ska kila nu och läsa lite fysik, puss.
Ni får en bild på Nellys fina hund, Ruff!

inget varar förevigt, inget håller föralltid

Jo men hej.. Har försökt att plugga till fysiken imorgon, men eftersom att jag bara tänker på annat så går det inte. Det får bli hur svårt det vill. Det här har bara varit helsjuka dagar alltså, vilken otur att hjärtat är förstört när man redan går omkring med massa problem. Men jag har överlevt i snart en månad så jag borde väl klara resten av livet också menar jag..? Nej nu ska vi inte va sånna.. Kan försöka behålla mina problem utanför bloggen. Haft träning idag, gick bra! Nu taggar man till match på lördag mot Bälinge, det tar vi. Nej nu ska jag snart sova hade jag tänkt, vi hörs. Godnatt.

Värst vad jag bjussar då!

~

Hejhej, idag har jag varit med Jennifer en stund, efter det så har jag gjort mina läxor. Imorgon så tror jag att det blir så att jag och Lovisa Följer med Bella hem och kollar på hennes match. Nu blir det o.c sen sova kanske, är hur trött som helst.
suddig bild men söt tjej 
är såå taggad till att åka skidor !!!!

ONSDAG

en ful bild från förra året men jag orkade inte bry mig.

NU fungerar det att ladda upp bilder igen ! så himla skönt !
Idag har jag vart i skolan , sen var jag med bella tilda och emelie en stund.
Och nu på kvällen har jag tränat. Och snart ska jag ta mig an fysik och spanska läxan.

you, you and you.

har städat , detta är vad som står next på schemat, bläää orkar inte, fysik, spanska & matte till imorgon, kan det bli värre? ne, precis. ska väl sätta igång så man kan bli klar nån gång. pussssssssss

Om du vill sprida något snabbt, säg då att de är hemligt.

BÄM
haha iaf  så sitter jag och tittar runt på oika klädhemsidor, tänkte nog klicka hem nått
ska plugga ocksåå , orkaaaaa
skolan får mej att seriöst
älskardejjossan

Stefan Liv ! ♥

Ville bara skänka ett inlägg till legenden, Stefan Liv som omkom i en flygplansolycka idag ! :'(
tänker på dig, önskar att det inte var sant ! ♥

-

oredigerad bild sen vi var hundvakt bilder kommer på Issa och Assa!
väntar på att jag ska ta ut laxen ur ungnen och potatisen ska bli klar får se om jag hinner äta innan jag åker på träning, bloggar mer senare ha de bra!

emelie,bella & hedvig

tjaaaa,fint smakprov från härnösand .
kommer fler seenare :)
sitter i mitt rum med emelie,bella & hedvig
trevligt värre , nu ska vi nog baka kladdkaka hejdååå

Inget internet..

Som ni kan se i rubriken så har jag inte haft någit internet, de fösvann tyo igår eftermiddag så jag har inte bloggat på hela gårdagen därför tänkte jag göra det nu. Igår var jag iallafall  med lilli, trevligt. Och idag har jag inte gjort så mycket typ varit i skolan, nu hade jag tänkt att typ städa och träna sen vila. Ja, jag har väl inget mer att komma med så jag får helt enkelt sätta . här så ses vi, puuuuuss!


Ensam e stark


Tycker att alla kan kolla på den där, fyfan för cancer.
Dagen och kvällen har bara bestått av chill och plugg. Alltså inte mycket till bloggande. Morgondagen bjuder på en jobbig dag i skolan, men det ljusnar fram mot kvällen då vi har träning, jädrans vad roligt. Blir bara så satans jävla trött på min andning, får se vad det är så småning om. K bry om det, nu ska jag njuta sista av kvällen.
P u s s a r

best friends forever

träningen gick väl skapligt. nu har jag duschat och ja, inte gjort så mycket mer. imorgon ska jag va med emelie & tilda, som jag har saknat såååååååhär mycket, taggaaaaa! nu ska jag kika på idol och plugga. puhh. pusssssssssss

BÄSTAVÄN




you are the only exception

Tjenare! Just nu pluggar jag för fullt och lyssnar på grym musik. Så jag kan inte blogga riktigt. Puss!


bara för att jag STÖRTÄLSKAR andré!

nu:


NYTT INLÄGG

skapligt trött efter skoldagen. har haft två och en halvtimme so för er som ville veta. nu är de bara att tagga träning och sen läxor. jippi. nej, nu ska jag gå och dö bara, vi HÖRS!

äntligen på spotify

Oleg – Elektropop - Radio Edit
Oleg – Elektropop - Radio Edit
Oleg – Elektropop - Radio Edit
Oleg – Elektropop - Radio Edit

Film

Sitter och tittar på filmer och ja pluggar so . Inget speciellt , nu ska jag fortsätta titta på filmen

Sjuk

Blev hemma från skolan idag , mår inte så bra ont i huvudet som bara den Nu ska jag fortsätta vila , hörs sen puss

Life goes on, but not without you


Nu tänkte jag dra mot skolan, usch det regnar.. Skolfoto väntar också, önska mig lycka till. Nejdå, men ah ska gå, hörs då!

Brevid ditt namn står ett namn till

Goooooooodmorgon, trött tjej här och inte ett dugg sugen på skolfoto, känns som att jag kommer somna när fotot tas. Nej då, men det är väl aldrig kul med skolfoto, man blir ju missnöjd med varenda en. Efter skolan idag ska jag inte göra nått, sagt så många gånger och alldeles för många gånger har jag gjort nått med någon ändå. Men nu måste jag plugga och vila, känner mig helt slut efter bara en dag i skolan. Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska även fortsätta med det så fort jag har väckt Richard. Så ni får ha en bra dag! Pusss


Nämen titta vad jag bjuder på !

jävla sega bredband

ahhh , orkar inte .. hatar vårt JÄVLA piss bredband , det ska vara så jävla segt att ladda upp bilder. och det fungerar ju inte ens.

bildvägg

inte så bra bilder på bilderna, men jag är nöjd. lite förändring i alla fall.

top of the world

sååå himla glad , mitt liv är verkligen på topp !
allt är perfekt , tillbaka till härnösand och leva lite !
ska nog gå och mysa med min syster&mamma nu
kanske plugga so om jag orkar ...
ne
nu ska jag fortsätta smsa med en snygging
hihih .
skapligt saknad tjej!

är med och tävlar om ett iphonetillbehör

här
jag vill ha en 6x zoom till min lilla iphone
jag gillar ju att fota men ibland orkar man inte ta med sig en stor kamera.
då skulle det vara jätte bra med en lite bättre zoom till iphonen , så att jag får lite bra bilder !
va med och tävla du med du anmäler dej precis här
den här godingen vill jag ha !

Idol 2011

Nu är det paus i idol, så får blogga fort! Träningen gick bra, vi fick bestämma själva vad vi skulle göra, ganska chill. Imorgon händer inte mer än att spela lite fotboll & plugga. Som sagt så är det bara paus så jag hinner inte göra nått långt, men vi hörs! 


Bilder !

blev inte så många bilder men ja..

emelies place

hejsan , sitter hemma hos emelie stannade här påväg hem från stan
fick nålar i knät och jag har glömmt vad det heeeter
iaf så kan jag träna imorgon och mina knän är himla mycket bättre redan nu !!
ska va social mot emelie nu,hör av mej ikväll med bilder från härnösand om det blir som jag planerat
förjävla het asså

träning !

Hej på er, sitter och lyssnar på musik. Idag har de ju varit skola som vanligt, gick väl helt okej.
Lite segt eftersom de varit helg, Som sagt så sitter jag och lyssnar på musik och taggar inför träning helt enkelt.
Har varit ute och knäppt lite bilder med nya kameran, de gjorde jag igår också så tänkte bjuda på lite bilder
ikväll. Imorgon har vi skolfoto också, så imorgon blire till att gå upp tidigt och fixa sig. hahah.. inte då men
man vill ju gärna se bra ut nån gång, mena liksom de har varit sju skolfoton och man har ju skämts över att kolla
på vart enda ett, så varför inte försöka bryta den vanan ! Aja, nu ska vi inte klaga. Tror faktiskt att jag måste sluta
här ska byta om snart sen blire träningn så får vi se om de blir lite bilder ikväll, puuuuuss !

Jag har försökt att gå vidare, men det är inte så lätt.

Godmorgon på er, jag har varit överdrivet snabb den här morgonen så nu blir det extra lång chilltid så här på morgonen. Det är skönt! Dagen kommer inte bestå av så mycket mer än skola & träning. Kommer förmodligen bli en seg måndag, usch på skolan. Och om alla undrar varför det blir mindre inlägg nu för tiden så kan det bero på att det är mycket att göra och en hel del stress nu när skolan är igång, beklagar.. Men vi gör så gott vi kan. Ja, nu har inte jag någonting mer att komma med men jag bloggar efter skolan igen. Ha en bra dag!
·
Det är inte lätt, när jag fortfarande älskar dig.

Hemma

Jag älskar känslan av att sova i min egna säng Men det är endååå nått som drar mej till härnösand Folket där är chill och staden är stor(större än våla) Man kan andas inte behöva vara stressad , det finns snygga killar och jag bara älskar det !! Självklart så gillar jag våla, mina underbara vänner bor ju här men har man varit i Härnösand en gång och träffat dom härliga människorna jag träffat vill man bara stanna , jag vill dit nu på en gång Nu ska jag iaf sova , skola och skolfoto imorgon ...

andré zuniga in my ♥

Kollade nyss på idol, och jag bara älskar André Zunigas röst! Helt sjukt bra. Har inte hört bättre på länge alltså. Nu ska jag fixa lite saker så bloggare KANSKE sen. Vi hörs! 

HELT GALET BRA!

cards


Tröjjs!

Hejsan känner att jag är lite dålig på att visa uppdateringarna i min garderob så nu tänkte jag iallafall visa vad jag har fått för kläder av mina vänner ! <3
tröja - Lilli
linne - Bella & Lovisa
t-shirt - hedvig
tröja - Tilda
visar även bild på mitt fina lilla spel elr vad man säger som jag fick av Rebecca & Jennifer.
Tack så jätte mycket för allt tjejer!
Stor bild.. Men hur som helst så fick jag ju även en systemkamera.
Fiick också en kameraväska till den.
Sen fick jag massa typ ansiiktgrejer och nagel-hudvårdssaker.
Kameran var lite från farmor&farfar och mormor&morfar också, så jag fick inte så mycket mer
mest typ småsaker.
tack för allt, hejdå !

my lovely klänning

ursäkta kvalliten, nu blire IDOL

sometime it feels like I'm dead.

känner mig jävligt mycket bättre just nu. vad gör inte goda vänner, fotboll, musik och sigge? älskar de.

va ju hos norea och firade henne i fredags. mycket trevligt. grattis på dig föresten. sov också där. men lärde hem tidigt för jag skulle till uppsala och kolla på fotboll. kollade dock inte på damlaget som va planerat utan på mina fina vänner som vann sin match. bra spelat! sen efter det åkte vi till thun's , där jag inte hittade något. men sen vidare tilll ikea och sen gränby. hittade lite saker. en klänning jag ska ha på bröllopet och en tröja. bilder kommer nån gång. idag har jag spelat match. gick ta mig fan sämst. förlora med 11-1 , sämsta resultatet i världshistorien. i alla fall för vårat lag. nuu ska jag forsätta lyssna på musik i dom nya högtalarna , råååsa också. guldigt! pusssssss


ÄLSKAR DEJ BÄSTAVÄN♥

On My way home

När kärleksparet Gullat klart

..

trött. mår piss. orka blogga nu. bloggar sen när jag mår bättre.

bästabrorsan

hejsan , sitter med bellas storasyster hannah i adams lägenhet just nu
väntar på att adam&mina föräldrar ska komma
har haft en sjukt bra helg med jossan
har hunnit med allt man vill hinna
blivit jagad av poliser,bakat kladdkaka mitt i natten,vart med härligt folk och bara chillat
jag älskar dej bästavän !
ingen bild


4 september !

Hejsan på er! Idag har jag typ bara tagit det lugnt och de tänkte jag nog fortsätta med.
För imorgon äre ju skola igen.. och då ska jag börja träna mera också, så man får ju passa på att
vila när man kan. Annars har jag väl inte så mycket mer att säga, jag har haft en super trevligt helg.
Med vänner och släkt, eller släkt å släkt iallafall farmor och farfar och typ mormor och morfar.
Kusinerna träffar jag i slutet av september! trevligt. Ja så nu framöver är typ alla helger uppbokade med
tävlingar och annat trevligt, så ja de va ungefär de. Hejdåå !
Här kommer det bilder från helgen !

förkyld

Igrå var jag hemma hos becca,  och idag har jag bara tagit det lungt. förkyld är jag också , nej nu tänker jag kolla efter lite skal , hörs !
det fungerar inte att ladda upp bilder ...

våfflor

precis käkat en hel del våfflor och hemgjord sylt med lillsan!

2-0

Vinst mot GUSK med 2-0, härligt! Nu hinner jag inte blogga, ska duscha och sen va social mot Nelly. Sover även hos henne ikväll så får se hur det blir med bloggandet. Men ska dra då, vi hörs! :)

match

hejsan , har vart lite dålig bloggning här , men det är för att alla (förutom tilda) sov hos norea igår. sen idag har vi haft match mot gusk, vi vann med 2-0 . nu tänkte jag gå ner och ta nått att äta så hörs vi sen ! :)
bild på mig och mina bröder , inte för att bilden har nått med inlägget att göra men ..

kalas !

Hej på er, som ni kanske visste så fyllde jag år igår.
bästa födelsedagen eveeer, Speciellt med tanke på att jag fick ha mina fina vänner här.
Rebecca, Hedvig, Lovisa, Lilli, Jennifer, Bella tack ni gjorde min dag !
Fick en system kamera och en väska till den + lite ansiktgrejjor också.
Supernöööööjd, Kommer nog lite bildboomb senare. Idag kommer släkten och firar mig också.
Trevligt värre ! Ska väl försöka ta lite biler då också ! Men nu ska jag gå och pussa på mina gullungar som ska
spela match mot GUSK. Det här tar ni tjejjer, lycka till !
puuuuuss på er alla

tidsinställt , JAG ÄR HOS JOSSAN

haha , kunde inte skriva det innan för jossan läser typ våran blogg
och hon skulle inte få veta
hihih, iallafall så hoppas jag att Norea har haft en underbar födelsedag
och jag gråter med tanken på att jag inte kunde va med idag !
jag hoppas att jag lever när det här inlägget kommer upp .
händer alltid massa läskiga bilolyckor när jag är med i bilen
finaste födelsedags barnet.

road trip

precis klar med allt .
snart hoppar jag i bilen och åker iväg
tidsinställt inlägg finns kommer upp när jag vet att jag är framme
vi hörs och bilder kommer på måndag

älskadebästavän

?


"det kommer alltid vara vi, bara du och jag"..

GRATTIS NOREA!


grattis bästavän

en söt Norea för några år sen
Grattis bästavän, hoppas du får en underbar dag! <3

i sängen

Hejsan , ikväll har jag tränat , gick bra med tanke på att jag har gått och blivit förkyld , eller det kanske inte är så konstigt eftersom vi sprang spåret i hällregn som Bella sa. Nej nu ska jag nog ta och kolla igenom spanska läxan tills imorgon och sen tänkte jag kolla på film eller nått . Godnatt ! Mobilbloggar ju och håg vet inte hur man laddar upp bilder :)

Myskväll!

Hej på er, Tilda har precis åkt hem och jag ska väl försöka sova snart om inte annat somnar jag över tangentbordet, dööötrööött..  Men jag har haft en mycket trevligt kväll med Tilda ikväll, och jag fick en jätte in tröja av henne också! Den åker på imorgon den så ni som känner mig får ju se den.
Men imorgon äre födelsedag som gäller, och då kommer Becca, Bella, Lollo, Jennah, Hedseet och förhoopningsviis lilli också. Dom underbaringarna slaggar hära då ! Då jävlar blire MysPyys på hög nivå !
Haahaha tönt jag är då ! men iallafall sen på lördag kommer släkten.
Intressanet värre.. men nu är jag trött vi ses puuuuuuuss !
en liten bild på min och Beccas tyvär äckliga cupcakes, suddig va bilden åå !

Fade into darkness

Nämen hej. Träningen var bra, fick svårt med andningen igen som jag brukar få så när som helst ska vi åka och kolla upp det.. Men annars gick det faktiskt bra! Förutom att jag skulle prova göra en jäkla bicicletas.. Försökte alltså göra en, så skjöt upp bollen och hängde med och landade hårt rakt på ryggen.. SMÄRTA! Visste fan inte om jag skulle skratta eller gråta så det blev både och. Tappade luften och nu har man alltså råkat ut för smärtaaaaaaaaaaaaaaaaa i både revbenen och ryggen, roligt. Fast det känns bättre efter att ha tagit ett kokhett bad, sen massage med någon vibrationssak. Får bara hoppas att det blir bra till matchen. I varje fall så ska jag sova tidigt, trött som sjutton. Så ni får ha det bra och sov så gott! 

it hurts..

första september


snacka snygg cheyy..
har inte bloggat på några dagar. igår hade vi lagdag i skolan. det va ju kul. fast jag sög på alla saker. he-he. sen efter skolan va jag med hedvig, lovisa och anton. trevligt. idag har det varit en seg dag i skolan, sprang 2, 1/2 i spöregn. mys. nu har jag typ precis kommit hem från träningen. ska väl snart mysa ner mig i soffan och kolla på TV och spela wordfeud. mys. pussssssssss

FOTBOLL!

Fotbollsträning ikväll, som jag har längtat! Och ändå har det bara gått 2 dagar men iallafall. Känner mig inte på topp men det ska nog gå bra ändå! Taggar redan till matchen på lördag, vi ska krossa dom! Om en liten stund ska väl jag byta om, sen cykla ner till vallen. Efter träningen hade jag tänkt att fota lite så jag har något att visa varje inlägg. Sen tror jag att det blir sängen tidigt ikväll, för det är bäst att orka Noreas födelsedag imorgon! Från och med imorgon är du tonåring, hur känns det pluttan? 
Ska dra nu, vi hörs!

världens bästa bloggg

världens bästa blogg av världens bästa människa!
Gå in här, här och här!

trött

jag orkar inte skola nå mer nu asså
fast imorgon så går jag ju bara halva dagen ,skönt !
ja sen kan jag inte skriva vad jag ska göra imorgon nu , för en viss person får inte läsa det här .
ska till norea ikväll föresten , ska gratta henne för jag kommer inte va hemma imorgon när hon fyller
mysigt kommer det bli , det känner jag på mej !
dags att plugga lite biologi nudååå
snyggging♥

1/9

tröja monki | jeans cubus

droppbild - första försöket




Tre smakprov på mina droppbilder, hyfsat. MEN det kan bli mycket bättre.

The moment I met you, the moment I forget about everything I've been trough


Gaaanska random bild men spela roll. Jag tänkte snart dra till Norea sen vidare till Lovisa & efter det mot skolan. Hade lagdag igår, det var väl sådär, bättre än lektioner iallafall. Sen efter skolan hänkade jag Becca hem, pluggade lite, sen fotade vi. Provde även att göra droppbilder, som ni kan se i mitt förra inlägg på kategorin foto. Vart skapligt nöjd, men kan bli bättre, det va ju ändå första försöket så. Idag tänkte jag fota lite till, sen dra ner på träning. Och precis nu, hade jag tänkt att avsluta inlägget, men det blev nu istället.

God Morgon !

hehee, töntrubrik får inleda dehär inlägget.
Tänkte att jag skulle försöka blogga lite såhär på morgonen i fortsättningen, Eller så mycket jag hinner iallafall.
Just nu sitter jag och äter frukost jag har inte gjort mig iordning ett minsta lilla dugg.
Sen blire väl skola då, efter de ska de bakas till morgondagen. Sen ska jag träna sen kanske det skulle vara bra att kika på lite läxor. Där fick ni min dag, inte så intressant.. Jag ska väl ta å göra mig iordning, och jag hooooooppas att min lilla lilli är frisk nu !! De håller vi tummarna för. Mne nu måste jag nog avsluta här.
Pusssss !

Här får ni skolfotot, igen .. Typ tar den bilden jämt på mamma och pappas dator för där finns inga bilder typ.


RSS 2.0