Isabelle

sitter hemma hos Bella medans hon fixar iordning sig lite. Om ungefär 30 minuter tar vi bussen till våla, sen går vi till mig. Ikväll ska vi till Tilda också, mycket trevligt.

over again


förlåt för ingen bild men ah..

hejsan ! Denhär helgen har tillbringats i tärnsjö, mycket skoj ! Det är därför jag har varit väldigt dålig på att blogga, som vanligt.. Men hur som helst så är jag hemma nu, ganska skönt de också faktiskt ibland. Köket håller på att renoveras iallafall så allt ska bort , kbry kul å veta men ändå. Idag ska jag vara med jennifer, mycket skoj. Det var nämligen hundra år sedan vi sov týp. Sen har jag träning också så det är väl ungefär så min dag ser ut, nu ska jag kila puss !


lovisa


ska snart fixa mej , för snart kommer lovisa så ska vi va och senare ska vi hämta maja&jossan i sandviken ! taggad tjej , ikväll ska jag vara med dom,bella,lilli&hedvig. trevligt !


min jacka , bättre sent än aldrig


lite bättre bild på min höst jacka  från gina


AUTOMNE


Måndag

gick ut och fota lite, kanske blev några bra med knäppte kanske bara på två motiv, hehhehe!
äh nu ska jag ta nått att äta är skit hungrig, sen ska jag nog höra av mig till Tilda om hur det blir idag, ses!

här gottar vi i oss


flouppp

testade mittbena och duschade i det, hoppas det håller sig!! vill verkligen ha en förändring i håret! tror jag ska tona det snart iallafall, ge tips!?!?!?

on my way to alice


nu drar jag till alice för en helmysig kväll med henne&hedvig .


det finns inte ens en chans att du blir min nu..



just the way you are

lillsan&jennah kommer !

dagen har varit toppen. och kvällen kommer bli detsamma. limpan & jennah kommer, och sover här med. imorgonkväll ska jag va med tilda, lovisa, lilli, hedvig, jossan & maja. kommer bli trevligt. vi hörs!

hur glad?


Glad tjej här, beställde nyss en Iphone 4s! Eftersom att min mobil inte funkar längre, provade köpa nytt batteri & laddare men den ville inte fungera ändå. Så min kära pappa var så snäll så att jag fick beställa den, känns härligt. Snart ska jag äta god mat med familjen, trevligt! Sen blir det nog filmtittande. Vi hörs senare skullle jag tro, puss.

+++


fall for you


Tog bussen hem från Jennifer för snart en timme sen. Nu hade jag bara tänkt ta det lugnt och vila lite så får jag väl se om det händer något sen, kanske bara blir en hemma kväll. Ha det bra, pussen.

här tränas det

image description
image description
image descriptionimage description

världens bästa!

Så sött så! Ni är bäst tjejer. Är hos Jennifer fortfarande då, kan inte bli bättre. Vaknade lite extra tidigt idag med tanke på att man ställer om klockan idag, fast å andra sidan gick vi och la oss tidigt, det behövdes. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, ska väl va med Jennifer fram till att hon ska rida sen får vi väl se. Kanske hem och ta det lugnt bara, känns som att det behövs det också. Ska dra nu, vi hörs.

bästa

idag ska jag till lovisa med lilli. vi ska träna hela dagen så vi blir riktigt starka! haha. nej, men det ska bli kul.  ikväll ska jag sova hos lilli eller hon hos mig. trevligt. nu ska jag fortsätta med att snacka med dom på skype. puss

myys

här är det ju inte den bästa uppdateringen om man säger så, själv är jag ju inte den bästa på att blogga heller. Igår var iallafall Lovisa, Jennifer och Bella här och hade det lite mysigt fast det var bara Lovisa som sov här, och idag åkte hon hem vid ett kanske? sen har jag fixat naglarna sen har jag inte gjort så mycket mer. Imorgon ska jag träna lite med Lovisa och Bella tror jag. Bloggar kanske mer då, puss.

åååååååååh

jag blir sååå irriterad på lilli & lovisa. bara för att lillis dator fick damp igår när jag va inne på min fb så den stängdes av och sen när jag hade åkt hem så skrev dom massa till folk. så om nån har fått nått konstigt meddelande från mig så va de lovisa & lillli.

har i alla fall vart i alborgen idag, det va superkul. mitt lag vann! det va jag, julia & tove. ikväll ska jag bara vara hemma med maamma och kolla lite på film. pussssssssss

Jennifers place

Kan man få en bättre lördagskväll än att spendera den med sin bästa vän? Svar nej. Har precis ätit tacos och alldeles straxt ska vi slå på en bra film, sen blir det kladdkaka också! HÄRIGT!

wilmis

Daniela skickade ett sms när jag var hos lilli att wilma var här, så snart går vi till farfar, men först ska hon våga håret på mig, seeeees! ;)

hemma hos lillsan

bloggar från lillis dator medans hon duschar. igår kväll var jag med bella, jennifer och lilli här hemma hos henne efter det så sov jag här kollade lite på one three hill och snacka men somna ganska fort. fint väder är det idag också, kanske blir att fota eller nått annat!

life's goes on


Hejsan, haft en bra start på lovet hittils med Lovisa, Isabelle och Lilli-Jane. Och lovet fortsätter lika bra idag tillsammans med Jennifer, riktigt nice. Ska väl dit om en tre kvart så måste fixa mig nu, puss!

åh...

Love isn't complicated, people are.
Jag ska iaf sova nu, vi hörs väl imorgon när jag är på bättre humör.

Marie och Amanda !

Hejsan på er, nu är jag hos marie i tärnsjö med henne och amanda. Om ni inte såg det så gästbloggade jag lite på deras blogg<--   hehe, men hur som helst så har vi varit ute lite och haft det mycket skoj med fint folk.
Jag har inte så mycket att skriva om nu så jag avlutar här. puss på er !
*bildlöst*

28/10

stannade hemma från skolan idag också. död åt förkylning. åt nyss mat vilket var jätte gott ? nej inte precis, känner ingen smak av någonting.
Snart ska jag gå ner och kolla på idol. så vi hörrss !

HÖSTLOV

bär av mot ishallen nu , skön start på höstlovet !sen ska jag till anton en stund , ikväll ska jag bara mysa med familjen... imorgon är det match mot enköping , tagga då

dålig bloggning !

Hejsan, ursäkta för dålig bloggning från min sida, jag har hadt så mycket att göra. Men nu skriver jag lite här idag har jag varit med lilli och så har jag klippt mig! Lugg vart de, mamma ska färga det ännu mörkare brun sen nån gång under lovet så jag ska försöka skaffa fram lite bilder. Just nu är jag med amanda hon sleepar här, mycket trevligt !
Imorgon är det fredag och sista dagen innan höstlov, chill ! vi har typ världens bästa fredagar. Fyra lektioner och halvtimmes raster typ hela tiden ! niice. Men nu ska jag gå och vara lite social puss !

haha fabian då

'
haha pratade med fabbe på face, och helt random skickade han den här ...
liv man kan ha

walkiiing

kom precis hem efter att ha varit ute och gått med lovisa ,riktigt trevligt! nu ska jag städa rummet , orkaaa


Du måste ju vara världens finaste och underbaraste människa Lovisa.
Dagen har jag spenderat med Becca hemma hos henne, väldigt trevligt måste jag säga, det var bra längesen jag var där sist. Hade fysikprov idag, förväntar mig ett E iallafall, även om det skulle sitta fint med kanske C. Chill dag imorgon så det är väl inga bekymmer. Ska väl ta och fundera lite på livet nu, nejdå, men ska väl hitta på nått, det är ju ändå ff här hemma!

skorpor och oboy!

sitter just nu och mumsar i mig detta, skorpor är nog det bästa jag vet!! heheheh. snart åker vinter jackan på igen och så drar jag mig ut i höstkylan

mobilbloggning

Tänkte ta och bloggar lite nu när jag sitter i bilen påväg till uppsala. vi ska till lager 157 och till ikea. blir till att missa träningen, men jag får väl träna lite imorgon själv eller nått sånt. idag i skolan va det fysikprov, va inte så speciellt svårt så jag tror att jag kanske kommer få e. vi hörs

höst

här ser din den enda bilden som blev bra när jag var ute och fotade satt på mig vinterjackan och allt sen så och ser några fina röda/gula löv som inte gör till sig alls på bild.. men ska ta nått att äta nu sen så ger jag mig nog ut igen med mera insperation!

åh vad jag saknar sommaren

åkte hem från skolan idag , har halsbränna och feber. nu ska jag gå ner och lägga mig i soffan och kolla på tv. hörs !

damp dator damp dator damp dator

nu har datorn kommit tillbaka eftersom hårdisken hade krascha IGEN! men nu så syns det inga staplar när jag höjer ljudet och inte heller finns det sånt där när man skriver.. och den som jag har längtat mest efter är webbcameran eftersom jag typ knäppte alltid med den på min egna blogg, men den ikonen kommer inte upp och jag har en inbyggd!!!!!!!1 DAMP DATOR!

godmorgon

Förlåt att jag bloggar så dåligt, men det gör nog de flesta i den här bloggen just nu, men man hinner helt enkelt inte hela tiden. Idag är det torsdag iallafall, de senaste veckorna har gått så himla fort! Redan fredag imorgon liksom. Prov idag, det får bli hur svårt det vill. Drar hem till Rebecca idag efter skolan, blir väl trevligt det. Ah men ska kila & packa idrottsväskan nu, pussen!

cool tjej

sitter och tittar på hawaii 5.0 , typ värdlensbästa pogram . sista avsnittet , lite sorgligt.. pratar med jossan&maja på facebook också , för dom kommer komma hit på lovet ! saknar dom jätte mycket . nu blev det långt och tråkigt , hejdå

she's moving like

har precis kommit hem från träningen , tränade ju i skärplinge idag . det gick väl bra förutom att jag fick ett felskär och nu har jag aaas ont i ena skulderbladet. nu måste jag läsa på till fysik provet imorgon, hörs !

saker blir inte alltid som man vill, ibland förväntar man sig för mycket




Calvin Klein

Lite saker jag fick av Mamma & Pappa när dom kom hem, bla. en parfyn, bodylotion och hårgrejer, älskar er!

alltså bara MÅSTE se !


kära päron

Har precis städat klart huset för inatt kommer mina kära föräldrar hem, har saknat dom lite. Hade tänkt att baka också men hade inga ägg.. så jag ska skriva en liten lapp till dom nu pusshej. ointressant utan bild men har verkligen ingen..

20.59


Pratar med Becca på facebook, trevligt. Imorgon blir det till att va med henne och plugga en del bland annat, har två prov som måste fastna i huvudet. Jaja, förlåt föresten för dålig bloggning men jag har bara inte pallar helt enkelt, ah det va det, pusss!

jag diggar facebook skype!

nu blir det att ta en mugg varm choklad och sätta mig och kolla på på pengarna på bordet. men först: snacka med limpan på facebook, pussssss

ciao bella

fys idag på elevensval. ja, vad ska man säga det gick väl. idag ska jag plugga lite fysik men först ska jag äta. vi hörs!

borta bra men hemma bäst !

Hejsan, är nu hemma efter en hel helg i helsingborg! Jag är typ hur stel och trött som helst så jag funderade på att hoppa i sängen efter detta inlägget. Jag ahr iallafall haft det hur bra som helst där nere i skåne, så det tackar jag alla brottare och lovisa för! Fys imorgon på elevens val, tufft med den täningsvärken jag kommer ha då asså.. jaja, det ska ändå tränas på kvällen så det är väl bara att bita i. Men nu ska jag sova, så sov gott, hejdå !
oredigerad och suddig på sina ställen men orkar inte fixa sånt nu !

bara för att du är bäst

tröttsam dag, ska i alla fall hoppsi i säng nu, skola imorgon. fys på elevensval, huur orkar man. nä nu säger jag GODNATT

vilket järngäng


bilderifrånlördagskvällen

Sick of crying, tired of trying, yeah, im smiling, but inside im dying

Someone asked me if i knew you, a million memories flashed through my mind and i whispered, not anymore.



vinst

vi vann matchen , ganska rejält. nu ska jag göra läxor. orka skola.

21-0

vann matchen idag mot östhammar med 21-0, gjorde 4mål och 3 ass .
jag ska iallafall göra engelska läxan nu , höörs imorgon

bellisen får stå för bilden


Har sovit hos Jennifer sen i torsdags för mamma och pappa är bortresta så Jennifer gör mig sällskap så att jag slipper vara själv för det är ju tråkigt. I fredags sov vi även med Bella och igår va med med henne och Jennifer. Har precis fixat Jennifers ögonbryn och nu ska vi fika lite pusshej.

this is me

har fotat lite med hannah. nu ska jag pallra mig upp på cykeln och cykla till träningen. puss på stjärten

shk

ska snart sätta mig i bilen och åka iväg till skärplinge för match , vi ska möta östhammar. taggad tjej.
hörs sen ikväll !

just go

gårdagen spenderades med lilli & jennifer. sen senare på kvällen kom också jennifer. treevlig kväll. idag ska jag göra någonting. men vet inte riktigt vad. typ kanske springa lite. ah, såå får det bli. vi hörs

you only live once


think before you say something to your best friend, because she also has a best friend ..

Bella och Jennifer drog hem nyss så nu är det bara jag och Lilli kvar här hemma, det var mycket trevligt att va med flickorna. Innan Jennifer kom hit så lagade jag och dom andra två tacos och hade det grymt trevligt! Men nu ska jag och Lilli göra nått, pussssen.


madde& hedda is in the house


det väntas fin besök !

sitter och fixaaar mig tills joel,fredde,madde,hedvig & kanske gustav kommer .
vi ska vell chilla omkring och bara leeeva.
madde sover här inatt och imorgon ska jag dömma och spela match igen
matchen idag va ju chaos..


fix fix

alla håller på och fixar sig nu för snart ska vi gå ut och äta, bloggar från hannas dator, äh orkar inte blogga ville bara höra av mig! ses!

höst


förlust

kom hem från matchen för en stund sen , det kunde ju ha gått bättre om man säger så. vi förlorade mot bålsta med 9-5. ikväll ska jag till tilda tror jag , men jag hör av mig innan det tror jag !

på hotellet

Ligger just nu i hotell sängen och kollar på tv. åt för ett tag sen den älskade hotellfrukosten!! Snart ska vi åka till hallen och sen är vi väl där hela dagen. Ikväll ska vi ut och äta. Nu ska jag träna lite på spanska provet jag har på måndag. Bloggar från pappas mobil nu, fast jag tror jag inte bloggar nå mera dels för att det är tråkigt att läsa dethär och för att det ör jobbigt för jag fattar typ inget av den här mobilen fast jag fattar mer än pappa. Heejdå! vet inte hur det här inlägget bli men lev med det.

träna

nu ska jag ner och gymma ,
kommer säkert springa också .
fast vart ? pinsamt att springa där det finns folk , men det är älgjakt :(
oh fml .......
helt seriös tjej. men ska ta och gymma iallafall och sen gå ut och fotta lite kanskee ?

Bellllis & Lillsan


Är med Lilli nu, vi ska möta Bella vid bussen sen så är hon med oss. Blir massa mys och förmodligen en hel del snack. Ska dra vi hörs, pusss.

bildlöst

hej på er tänkte bara höra av mig lite snabbt en sista gång innan jag drar ner till skåne för en hel toppen helg med brottning och finr folk ! puss på er !

äntligen fredag, soft





Godmorgon! Vi vaknade vid halv 7, ganska skönt eftersom att jag brukar kliva upp ungefär 6. BJUDER FÖRESTEN PÅ 4 SÖTA DJURBILDER HÄR ÖVER, NJUT! Haha, nej men ska sluta nu måste fixa sista. Puss!

torsdag kväll

Hejsaaan, livet rullar på som en dans, nerå men det går bra nu. Lilli är här nu, hon ska sova hos mig ikväll eftersom att hennes föräldrar drog till England idag. Så hon stannar här ända till på tisdag nästa vecka, det är nice! Jaja, vi ska väl hitta på nått nu sen blir det sängen. Pusssen!

sjunger med bella på facebook samtal

heheheh måste egentligen packa men bella är för söt och kommer inte träffa henne på hela helgen men nu ska jag säga hejdå till henne och börja packi

pratar med bella på facebook

har städat för fullt idag med EMD i sterion, hhihi mysigt!! har mycket kvar att göra som att träna och packa tills i morgon då jag har tagit ledigt från skolan och ska åka till helsingborg och kika på syster som brottas och alla andra brottare. Åt precis bakad potatis och kycklingrösa, aaas gött ju! pratar med bella på facebook på sånt där samtal, nej nu ska vi prata vidare. ses!

vart kan spanska boken vara?

nu ska jag egentligen plugga till spanska provet i morgon. kan typ alla förutom typ vad man har på sig. varför ska man kunna det? aja, jag vet inte i alla fall så hittar jag inte boken. och det va jätte intressant, ne. senare är det träning. chill. pusssss

alla har vell fallit någongång i trans ?

ganska chilldag idag,
skolan rullade pååå .
just nu sitter jag och lyssnar på min nya favorit låt - SANN ROMANS
och alla andra deras låtar !
snart ska jag ätaa , sen ska jag bort en stund.
och efter det dra på junmatch ett tag .
ska plugga franska och biologi också ..
prov och läxförhör är det enda dom pratar om i skolan nu för tiden .

full dag !

Hejsan på er alla, idag har jag hittils inte hunnit med så mycket. Jag har varit i skolan och så har jag varit till banken och aktiverat mitt bankkort så nu är det klart att användas ! de gillas starkt. Hur som helst så har jag ganska mycket saker jag måste göra idag på inte så lång tid, så vi får se hur mycket jag hinner men det ska nog gå bra ! Men nu måste jag iallagall kiila, puss !
min dag :
skola √
banken √
städa
packa
träna
duscha
loove !

nothing is impossible !

hej på er ! Idag har jag sett till att de mesta av mina kläder har hamnat i tvätten, inför helgen då det bär av till skåne för lite brottning. längtar ! så blir ledig hela fredagen vilket även betyder att jag slipper biologi-läxförhör + att mitt franska prov skjuts upp, chill ! så jag har typ inget plugg alls. Sitter just nu och småpackar lite och lyssnar på musik, har vart en sväng till amanda och snackat lite granna och så har jag tränat nybörjarna. Det var väl ungefär vad jag hade att säga det , puss !
jag bjuder på den, ego och röda ögon.. Kan de bli bättre ?!

tränat

kom hem från träningen för en stund sen , har precis duschcat. och nu ska jag gå ner och äta mat. hungrig tjej här.
nej men sen ska jag kolla på tv. kul kul.

no, i don't cry on the outside anymore

Hejsan. Trött på i stort sätt allt just nu så jag pallar egentligen inte att blogga, det känns som att allt skit händer på samma gång, värdelöst. Men kan ju börja med att säga att jag har varit med Lilli idag, drog hem vid fem ungefär. Har en del plugg att göra så det får bli min kväll helt enkelt. Avslutar nu, pusss.

temple run

image description

tänkte bara visa lillsan att jag visst kan. puss på er sötisar nu ska jag springa, själv eftersom hannah är SLÖ!



träningscykel

cyklade precis 15 minuter här hemma på träningscykeln, var fan as jobbigt!! men med musik i öronen var det värt de! börjar bli lite hurtigare och det är en bra början. nu ska jag göra lite situps och armhävningar innan jag gör slutet av matteläxan. bloggar mer senare! :)

loppan

hejsan , idag har jag vart i skolan och nu är lovisa här , sen ikväll ska jag träna. och när jag kommer hem måste jag göra lite läxor, hörs !

mitt vanliga hår

snart kommer det tillbaka !
haha saknar det ganska så enormt!
ska ta nått att fika och be jullan att klämma några finnar, mysigt att veta så här på eftermiddageeen ?
nej tänkte vell det , senare blir det träning och plugg.
randooom

tisdag

linnemonki
kofta•veromoda
byxorlager157

nästa

charlies änglar, bara för att det är bäst
och mattee :(

kuuung

tittat på topmodell & house nuu, kung program på en kung tisdag. vad kan bli bättre? joo med lite kladdkaka, juste de hade jag också. nu ska jag ta och hoppa i säng så hörs vi imorgon!

stay close, don't go


kulkul

hej, idag har jag vart med jennifer och hedvig, och nu ska jag göra klart nån läxa hade jag tänkt om jag ändå visste vad vi hade i läxa..., och så är jag döötrött vill bara sova typ så ska väl göra det istället.
puss och godnatt.
lika roligt som alla andra mina inlägg ?..

krossa alla fönster

har precis fixat klart tvillingarnas blogg länk HÄR.
nu ska jag göra en kladdkaka som jag hade "lovat". äh , ibland hittar hon på en massa saker. sen blir det topmodell, aja , pusssss

hemma träning

så jävla skönt!!!1 har kört en halv timme på crosstrainern och boxat av lite ilska på boxningssäcken,hahaaha + lite situps och armhävningar! nej nu känns allt så jävla bra så ska nog duscha sen slänga mig i soffan med lite kvällsfika! ses!

säger som det är nu, finns ingen väg tillbaks


snygging till salu

har varit med lovisa hela dagen idag, vi gick ut och fotade lite
och det regnar inte lite dåå ?
fick vell nån bra bild kanske , men nu ska jag ta och träffa anton en stund
hörs senare !

you can try but never stop me


Kom hem från Lilli för en halvtimme sen ungefär, va med henne och Hedvig en stund efter skolan. Just nu är jag dötrött, skönt att sluta halv två imorgon, skolan dödar mig. Ska alldeles straxt gå och äta mat eftersom att jag inte gjort det än sen ska jag väl bara slöa framför datorn skulle jag tro. Jaja, vi hörs kraam!

FEST-IS



We all have a story to tell, even if we whisper or scream

Δ-drama

your my smile , when i just want to cry

känner att jag egentligen inte orkar.
skolan idag var helt okej , träningen gick allt annat än bra .
fick hem hockeykorten också , fiiiiiiiiiiiiiiiint eller inte
känner för att springa, men det ska jag ta imorgon.
nu ska jag ta och göra lite franska .
såå hörs
heemsk bild , som resten av mitt liv

trött

har inte hört av mig i helgen för att jag har haft fullt upp, i lördags spelade jag match med killarna , sen på söndagen så tränade vi först med shk sen match , som vi vann med 15-1, sen tränig igen. så var skapligt trött igår.
idag stannade jag hemma från skolan för att jag är förkyld , och så hade jag ont i huvudet. vet inte om jag ska till skolan imorgon , men jag tror det.
nu ska jag gå ner och kolla på tv och mysa med ella , för det är nämnligen bara vi hemma.
fungerade inte att ladda upp bild , så det fick bli en från arkivet

Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead


Bilden kanske är tråkig, men spela roll. Lilli är här nu, hemskt trevligt! Vi lyssnar på musik och chillar lite bara, toppen. Orkar inte blogga nu, pusss.

hur häääärligt?

man var tjock av för god mat, solade fast det aldrig gick att få någon färg och man kunde njuta av varje dag! saknar sommaren 2011!

seaside

skolan gick väl bra idag, skönt att inte ha matte iallafall. har typ inget att göra har bara suttit framför datorn.. så nu har jag värsta energin! skulle kunna ta ett varv i spåret bara sådär men det ser för mörkt ut ute, hihiih sitter nere i källaren. nej lyssna på musik är bra för idag, tror jag ska springa lite i morgon istället :)

hohooh

dagens, eller jag hade inte mjukisbyxorna utan ett par svarta jeans.



hey babyy


bara för att sötsigge myser med mig just nuu

skolan va väl ändå okej idag. elevensval va rätt tråkig, men efter ett tag när vi började fuska lite hi-hi, så blev det lite roligare. vi körde indiansmyg för er som ville veta. ikväll ska jag inte göra så mycke mer än att springa lite intervall och plugga lite inför spanskaprovet på fredag. vi hörs!

cooola brudar i stan

bara för att vi tre är cooola i skolan!
/ belling

godmorgon


Godmorgon! Känns som en strålande dag, solen skiner & jag mår prima! Not, det är uselt väder, och jag mår inte så bra. Men jag drar mig till skolan ändå, har inte tid att vara hemma från skolan, det går inte nu när vi har massa prov & läxor och skit. Ska gå och äta frukost om en liten stund tänkte jag, hungrig! Är helt klar annars så äta nu då sen till skolan, pusss!



när livet leker !

hej på er, gör ett litet inlägg här medans jag ligger i sängen för er som inte kan sova så har ni något att läsa.
Hur intressant detta nu blir på en skala, typ 0 men ändå ! livet leker som vanligt typ. Och det är ju alltid lika niice!
I helgen är det tävling nere i skåne vilket betyder en hel helg med alla underbara brottare♥ kan nog inte
beskriva hur mycket jag älskar sånna helger, få umgås med fantastiska människor och få hålla på med
det man älskar mest i hela världen ! Hur som helst så längtar jag galet mycket tills dess iallafall.
Någon gång nu i veckan ska mitt bankkort komma också, det är ju alltid trevligt!
Synd bara att min förkylning håller på och hackar på mig igen, men den kan inte trycka ner mig nu
när mitt humör är på topp. Får helt enkelt göra smo min tränare säger, träna bort smärtan!
Så det är väl ungefär vad jag kommer hålla på med denna vecka, äta ordentligt med mat och träna satan !
För nu ska jag bara pressapressa sen blir det vila på fredag i en bil ner till skåne, så det blir en mysig
roadtripp på 8 timmar ! märkte att det blev ett väldigt långt inlägg så den som har orkat läsa ner hit har varit duktig må jag säga. Och den som vill får fortsätta lite till. Imorgon är det skola då dår man träffa en massa
underbara människor smo jag inte träffat under denna helg ! Ja så äre. nej men nu tog det slut med ord här.
så jag avlutar inlägget med att säga att livet äger! PUSS !
och bara för att jag pinade er med denna långa text så ska ni få mycket bilder också !



















thats the shiiet, my life in pictures ! ♥

godnatt

nu ska jag sova efter att jag precis läst klart läsläxan. godnatt

hockeyhockeyhockey

extremt trött efter en lång fag med mycket hockey!
åkte till skärplinge och tränade tidigt imorse sen så spelade vi match vann med 15-1
kul match ...
efter så skullej jag tränat men gick av mådde illa för att jag hade värsta vätskebristen...
träffade jimmy och anton på kvällen vi va typ ute och snackade i en timme , skapligt kallt .
nu ska jag fortsättaa smsa med snygga människor hejdåå
image description
snygg mobiilbild påå mig och emelie !

Taggtrådish


Nu drar jag in i duschen, vilket jag skulle göra för ett tag sen. Bloggar inget mer idag så vi hörs imorgon, puss & godnatt!

20.58


Tjenare. Drog till Lilli en stund och käka pizza såhär på en söndagkväll som denna, kom hem nyss och nu sitter jag och lyssnar på bra musik och ska snart duscha hade jag tänkt. Kan blogga när jag gjort det, pusss!

kung program vare ja!

nu blir de gustavssons tre trappor. chill program.
KLICKA ↓
världensbästaspellista
KLICKA ↑

19:56

TJA. som ni sett har min lördag inte varit helt fel, utan jag var till gränby med familjen och shoppade och åt pasta ehehhe. pappa åkte för ett tag sen och skjutsade hem Daniela. Så nu ska jag göra kvällsfika och sätta mig och kolla på tv, tror det e robinson i dag , JIPPEY!'
ska försöka lägga in outfit i morgon

"ministudio"

jennifer & jag fota lite. vi testade att knäppa lite "ministudio" bilder. gick väl inte så bra men man får väl öva lite så blir dom bättre.  här är resultaten i alla fall.

heheh

jacka-stadium  t-shirt-ginatricot

så jävlaaa fult de set ut.........
men seriöst så älskar jag jackan, så sköööööön!

var i stan både idag och igår för igår ringde dom till gränby och kolla om dom hade jackan jag ville ha i 34 och det hade dom men vi han inte dit så lärde åka in idag också, hehehe.
stört inlägg men lev med de!

heart


Jag pratar med Lilli i telefon, hemskt trevligt må ja säga. Gårdagen spenderade jag först med Bella och Jennifer, sen drog vi till vallen för prisutdelning med laget. Efter de drog vi till Joel och va där med han och Fredde, kollade på en värdelös film som tydligen skulle vara en skräckis, jo tjena.. skulle nog mer kalla de för krigsfilm. Drog hem från Bella för hon skulle springa så hade inte lust att sitta där och samla damm... nerå men drog hem och nu ska jag typ till Lilli sen ska vi träffa Norea och prata & lite så, mysigt värre. Jaja, ska kila nu, puss!

sigge är söt

här va det skapligt dött, som vanligt dåå. igår va jag med jennifer & jennifer. trevligt. vi va med joel.b & fredde ett tag också och kolla på en tråkigt film, som vanligt alltså. idag va jag med jennifer här hemma. vi fota lite. får väl se om det kommer upp lite bilder. annars kommer dom väl lite då och då i inlägg. ikväll ska jag ta det lugnt. men först ska jag springa. pussssssssss

If you dont try you can´t lose but you can´t even win

hej på er ! sitter på balkongen efter en härlig springrunda och lapar sool !
kan behöva lite energi tänkte nämligen ta och städa mitt rum sen, så man får lite ordning.
Min mobil har nå fel också, den ladda ur igårkväll så jag stoppa i laddaren och imorse stog det
att den var fulladdad, men det går inte att sätta på den.. så jag har pappas gammla mobil
och jag känner mig som en gammal tant för mobilen är så jävla komplicerad !!
Men nu ska jag hoppa in i duschen, pusspåer !

Show you later!


tu seras toujours mon héros

älskardej , hjälte

cool tjej

sitter hemma hos Tilda nu kom nyss hit typ, lite senare ska vi vara med några, och igår va jag här med några härliga tjejer , nej nu ska jag gå hejdå!
söööt! 


halloj

hej, förorade matchen mot arlanda med 5-0.
trist , men det är bara attt tagga till imorgon .
när hela dagen består av hockey , först träning med shk , sen match med dom och sen träning med killarna.
kommer nog bli riktigt kul och väääääldigt jobbigt, ikväll ska jag va med några trevliga människor
alltid kul
hejdå
justnu , fett snygg(a)

ni gör min dag

förlåt för suddiga blixtbilder, men de får ni leva med nu när det är mörkt och kallt.

va med dessa snyggingar igår. riktigt trevligt faktist. vi gjorde sallad, va ute, åt godis och va med joel & fredde. tack för kvällen tjejer.

idag ska jag vara med jennifer & jennifer, ska bli kul. men först: springa & städa. pusssssssss


kung


hur underbart ?

den här dagen har varit perfekt från morgon till kväll ! 
och nu taggas det hockey, ska ge allt resten av helgen!
leva som om det inte finns nått imorgon , ett nytt motto som ska visa mina vänner och en viss kille hur mycket dom betyder !
resten av mitt liv ska vara exakt så som jag känner nu , livsnjutare på hög nivå !
försök få mig på bättre humör !
occcch så borde alla titta på den här : http://www.tv4.se/idol/klipp?videoid=2079522&treeId=3020205 klckreen!
en av värdlensbästa !

go andré!


Jennie är här, otroligt mysigt! Paus på idol just nu, HEJA ANDRÉ! Vi drog ut en stund och kom hem lagom till idol, usch det märks att det börjar bli vinter. Kanske hänkar på Jennie hem sen också, får se! Pussss

mys med tjejerna

image description
mobilbloggar lite fort nu ,juuust precis i den här stunden lagar vi mat och taggar från nu till kvällens slut ..
så vi ska äta sallad , titta film sen kommer vi säkert gå ut och frysa ocksåå ....
hörs kanske senare , det är såhär hedda och jag taggar match ;)
puss

tjejerna

nu ska här lagas mat och mysas med  tjejerna, ha det bra!!!!!

helg

heja emil ikväll!!!
seg dag som vanligt. ikväll ska jag va med några flickor. hoppas på en riktigt mysig kväll. pusssssss

shit happens all the time

Ojojoj, jag tror att jag har lagt mig på min säng för att "vila" ungefär 10 ggr den här morgonen, somnat varje gång jag lagt mig ner & håller även på att somna nu vid datan.. Jag är dötrött, pallar ingenting. Tur att det är skön dag i skolan, långa raster och några få lektioner, toppen! Får se om jag hittar på nå med Jennie ikv, annars blir det väl bara en lugn hemmakväll, gud så skönt! Sitter här med världens nackspärr så måste göra nått åt det nu, puss!

22.44

kom hem från träningen för en stund sen och har precis hoppat ur duschen. nu ska jag gå ner och ta nått att äta , sen blir det sängen , så sjukt trött !

THIS IS WHAT I'M MADE OF


Obleskrivligt hur mycket man saknar dalecarlia!
Tänkte bara säga godnatt så bloggar jag mer imorgon, puss på er!

rubrik !

Hej på er, bloggade faktiskt ett riktigt långt inlägg igår men det gick inte att publicera.
Hur som helst så hhar jag idag varit till banken och fixat bankkort och ID-kort så bankkortet kommer nångång nästa vecka men det andra kommer om typ tre veckor eller något !  Sen var jag med Amanda ett litet tag sen kollade jag på våran träning.. Jag hatar att inte få vara med. Men det är bättre att bli frisk än att hålla på att träna sig ännu sjukare. Imorgon sover jag och amanda hos Marie sen blir det amanda lördag-söndag. Mycket trevligt det !
nej men nu ska jag väl avsluta här, puss !
typ flummig bild men aja.

20.00

är typ sjukt trött på allt och alla, men det är bara att tänka framåt. I morgon är det helg och jag ska göra något kul av den. Så det är bara att bita ihop och kämpa mig igenom fredagen.

snart kommer pappa hem och då ska vi göra kvällsfika och kolla på tv vad nu den har att erbjuda!
ska försöka klämma en outfit i morgon men det blir glest med tid på morgonen..  bloggar mera i morgon!

you're impossible to find


Halli hallå! Jag har inte suttit vid datan på hela dagen, vilket är väldigt skönt. Istället har jag varit hos Lilli och myst med henne, bakade kladdkaka och pratade typ. Och just nu borde jag egentligen plugga spanska och biologi, men jag pallar verkligen inte det. Det får bli som det blir helt enkelt. Riktigt skönt att det är fredag imorgon, veckan har gått så otroligt fort! Helgen blir nog toppen, för den ska jag spendera en del med Jennie och resten med Jennifer. Ah nu ska jag redigera lite bilder och bara chilla, kanske tar en skön varm dusch. PUSS

jag föll över kanten


It's funny how the people you'd take a bullet for, are the one's behind the trigger

har precis kommit hem , ska snart ta nått att äta och åka till tränignen.
har massa att berätta för hedvig, så riktigt tagggad !
efter träningen blir det plugg , mycket nuu !

thats the life.

hade engelskaprov idag. gick inte speciellt bra för min del. hoppas i alla fall på ett G eller E som det heter nu. i alla fall, har träning ikväll. känns som en evighet sen sist. nu ska jag soooova, nej men plugga lite kanske? pusssssssss

we don't wanna go home


Random bild. 
Godmorgon på eer, blir snabbt nu för jag ska läsa fysiken, orkade inte igår, somnade typ med boken i händerna så. Men det går nog bra med det förhöret, det är muntligt.. Jaja, idag är det en ny skoldag då, vet inte ifall det är en jobbig eller lugn dag heller. Sorry, måste dra pusss!

nu blir det plugg


Jag hade bestämt mig för att inte vara med någon idag egentligen, och det skulle jag hållt.. Jag har massor att göra, inte bra det här! Träning idag, det var väldigt lugnt. Vi gick in i omklädningsrummen och satt där bra länge och pratade lite om säsongen som varit + nästa. Men nu har jag tyvärr inte tid.. Vi hörs!

fototips !

Hejsan, jag såg att någon hade komenterat och frågat om något fototips. Jag tycker personligen att det blir finast när man har objektet i sidan av bilden. Alla har ju olika smak men det är hur jag tycker, kanske någon annan i skriver något annat men det var de, puss !
här är några bilder med objektet på sidan:

och vid tomhetens botten står vi på toppen

suddig.
har gjort läxor igen så nu är jag snart klar och snart ska jag slänga i mig mat och sedan sätta på mig träningskläder för att cykla på träning.

kom ihåg till mig själv: fota nya höst bilder ++++ annat

skärplinge

snart ska jag börja packa väskan för att sen åka iväg och träna i skärplinge, vi hörs när jag kommer hem
överredigerad.se

va händer?

Jennifer är här och vi väntar på Lilli och Norea för att sen gå till skolan.  bloggar mera när jag kommer hem, puss!

you're the best thing i ever had


Nu hade jag tänkt dra till Lovisa, så vi hörs efter skolan hetingar! Pusss & kraaam

don't make me change my mind


En bild på en fin sommarkväll i lilla våla runt 12 nån gång, nu är det istället kolsvart på himlen på kvällarna. I vilket fall som helst så vaknade jag 10 i 6 kanske, åt frukost, somnade om, vaknade, somnade om igen, vaknade, somnade osv.. Jag är helt slut i kroppen, 2% energi ungefär. Måste göra mig i ordning, hinner nog ett till. Pusssar!

godnatt & sovgott


Jag ville bara säga godnatt till alla er fina läsare, sov så gott och dröm sött så hörs vi imorgon! Ska försöka göra ett inlägg när jag vaknar och efter skolan, låter bra? Ja det gör det. Kärlek!

when girls says "don't worry about it" you better fucking worry about it.


nikon

känns riktigt bra att bloggningen börjar komma igång riktigt igen! nästan alla gör i alla fall ett inlägg om dagen. om ni har något som just NI vill att vi skriver om, har tävling, men liksom någonting. KOMMENTERA, vi blir bara glada!
nu ska jag läsa svenska läxan sen hoppa i säng. pussssss

jagärdåligpåattbloggajagärdåligpåattblogga

Ja som i rubriiken så ber jag så hemskt mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering. Som tur är delar ma ju blogg med sex glada tjejer som är otroligt mycket bättre än mig på det !  men nog om det, om jag ska börja med gårdagen så var jag med Marie och Amanda efter skolan. Sedan vare träning, och jag hatar mig själv för att jag alltid tränar när jag är förkyld. Jag måste verkligen sluta med det för idag vaknade jag nämligen med ont i både huvud, öra och hals... Men hur som helst så vaknade jag iallafall hos Amanda och det var ju trevligt det !  Idag har jag bara avrit hemma och tagit det lugnt, Det Behövdes ! Nu ska jag plocka lite i rummet sen drar jag igång One Tree Hill och lägger mig för dagen tror jag, jag dör nämligen av trötthet... puuuss !
kärlek ! ♥

hata tisdagar

Åhh, får panik på blogg.se, går inte att ladda upp bilder!
Så det får bli bildlöst, kanske kommer nått sen. Ska städa hamsterburen nu, så kan inte blogga. Men jag kanske hinner sen annars imorgonbitti, puss och kram!

topmodell next

sitter riktigt fint efter en springrunda. läxorna är gjorda nu står topmodell på tur. pussssssssss

zippis

har suttit och pluggat ett tag blev so:n, svenskan, fysiken och engelskan men är inte klar med allt behöver nog plugga lite till eftersom allt inte sitter i huvudet..........
nu blir det kvällsfika och fotbolls tittande i ziperallen, hare göttt!

tisdagens


läxor läxor läxor


massa läxor i veckan så ska väl snart sätta gång för jag gjorde ingenting igår, ooppps.. gick en promenad med marwin efter maten men han bara vände så det blev inte så långt då. nej ska väl snart sätta i gång med först och främst so:n.

17.38

idag har jag vart i skolan , snart ska jag till alice som fyller 15 år idag , grattis stumpis !
Sen när jag kommer hem så måste jag göra massa läxor...

hey ho let's go

image description
image description
image description
Födelsedagsparty hos Alice nu då, hahaha :)


plugg

bara för att jag har mycket plugg , kan ni lika gärna få en egopic.
nu blir det plugg i massor, ååh, jag orkar inte! matte, so, engelska, spanska, fysik, biologi allllt de till den här veckan, sen har vi svenska tills på måndag. aja, smart att börja nu i alla fall. sen blir de springa. pussssssssss

jennifeer

tjaaaaaaaaaaaaaaaa , sitter här med jennifer .
och nu ska vi ta nått att äta , kladdkakka kanske ?
upppdaterar med massa skooojiga webbcam bilder sendåååå


'

vi gillar randigt , och ja fullt seriösaaaa


ingenting står över mig


Hinner egentligen inte blogga, ska göra mig i ordning klart sen åka till Lovisa sen till skolan som vanligt. Men ska till Tilda en stund idag iallafall, så bloggar när jag kommer hem. Puss!

grattis snygging


15jävla åååår !
tagga att skjusa mej på din cooola moppe , vart jag vill ;)
haha nej , men jag älskar att vara din lilla plåga . du är storesystern jag aldrig fick ........
haha humor!
nej men jag älskar dig du är världens underbaraste bästavän !
kommer med klapppar sendååå
!


fiskbensfläta

Hejhej, i helgen soc jag hos Norea, och idag så följde Jennifer och Bella med mig hem efter skolan.
Har egentligen inget intressan att skriva om men men.. Glömde också att visa bild på ett par jeans jag köpte för nån vecka sen från gina.
nej nu ska jag sova, godnatt ♥

you learn how to fly even if you don't try

Jag har inte bloggat på hela dagen, vilket beror på att jag har varit hos Lilli med henne och Bella. Mycket trevligt, Bella drog hem vid 5 tiden men jag stannade kvar och myste vidare. Sen kom jag hem för ungefär exakt en timme sen. Satt mig ner och diskuterade min andning med mamma och pappa, och kom fram till att boka tid i veckan. Jag hatar läkare och sånt, eller inte människorna men känslan av att vara där är usch. Men får hoppas att vi kan komma på vad det är för något. Imorgon ska jag va med min älskling TILDA ANDERSSON! Sjukt vad jag har saknat dig stumpan, du är bäst ♥. Men nu ska jag städa hamsterburen sen sova, sovgottt!

Don't call yourself a King when you can't treat a Queen


spökar ?

åhh , det är jätte läskigt .
det typ händer läskiga saker hela tiden när jag är själv någonstans i huset ,förutom mitt rum..
saker rammlar ner från hyllor, en vattenkran har gått på av sig själv och jag känner mig iaktagen hela tiden .
det är grymt vidrigt så jag låser typ in mig på mitt rum ...

haha sött......


nog omdet , har precis kommit hem från träningen och ska ta och hoppa i duschen nu . efter det blir det nog bara chillaaa. imorgon ska jag gratta alie taggers
fett k n ä p p t inlägg , lev med det

nu blir de springisrundis


känns att det verkligen behövs!

nothing to do

har ingenting att göra... såå tråkigt skulle lika gärna kunna sitta och göra alla läxor som vi har men såklart har jag glömt dom i skolan eller jag har fysiken, svenskan, matten och So:n hemma kom jag på. Rätt mycket läxor. Får se om jag orkar göra något av de efter maten, lasagne blir deee ÅHHH VAD JAG SKA PROPPA I MIG!!! tråkigt inlägg får se om jag kommer med något roligare.

draa till skolan nuudå kanske

bråttom bråttom, och ja jag levar på webbcam bilder..
och jaa jag ska verkligen va såhääääääääääär snigg idag ......
tröja/monki • byxor/lager157

Bio !

Hej på er ! idag har jag vart med lilli , sov med henne från igår till idag om man ska vara exakt. Sen idag var vi ute på en liten promenad och fotade lite, sen gick hon hem och jag badade och städade. Senare kom Amanda och vi gick och såg bio, Jag Saknar Dig ! Klicka här för trailer. Den var ju bra, inte sådär sorglig som alla säger tycker inte jag iallafall, men nu är ju inte jag den typen som brukar gråta av filmer så ja. Den va bra tycker jag !
Men nu funderar jag på att dra mig till sängen, puss !
oredigerad och tråkig bild, men..

SEGRARE AV SIGTUNABYGDENS CUP 2011




Kan inte säga annat än att jag är nöjd, vi spelade som aldrig förr i semifinalen, gick vidare till final och vann allt som ett lag. Känns otroligt skönt! Nu ska jag gå i säng, helt slut efter dagen. Pusss!

apple

har inte hört av mig i helgen , på grund av att jag har haft cup både idag och igår, och vi vann hela cupen !
nu ska jag skriva ut lite bilder och så ska jag snart gå och lägga mig.

ni betyder allt

dagen har inte gått så bra, först bara segade jag och så men vid 2 började jag i alla fall städa , va klar vid halv tre. sen krasade jag ett fönster, smidig som jag är.. vid fem sen tog jag en springrunda, gjorde susen , men det va lite jobbigt eftersom min astmamedicin är slut, men imorgon ska jag få en ny. sen nu har jag fixat de sista på designen. hoppas min dag blir bättre imorgon, pussssss

höst design

nu är höst designen på plats, men vi ska byta bild på tilda eftersom vi lärde ta den gamla för vi inte hunnit knäppt någon.
kommentera gärna vad ni tycker och om vi ska ändra på något eller om du har förslag till nästa design.
/ alla glada i sjuuu

Nytt

Norea har fotat en del av det jag köpt i september och oktober, så här kommer bilder.
ignorera ansiktet!
Jacka - intersport  ·  Sjal - Gina tricot

Skor - Brandos
Vantar - Monki   ·  Mössa - Gina tricot
Stickad tröja - hm  ·  Tubkjol - Gina tricot  ·  Sport bh - Stadium
(förlåt för att den sista bilden är konstig men glömde att fota den när Norea var här, och den försa bilden blev lite stor, men skitsamma.)

domarkurs

så då vad det avklarat , bara att börja dömma nudå !
nu ska jag ta och kanske hitta på nått med nån coolmänniska annars så kanske jag tar och bastar eller nått.
fryser satan!

söndag

här var det bra dött va? det är väl för att nästan alla andra i sju är på andra äventyr. idag ska jag göra nått behövligt. typ städa, träna & kanske fota lite också. får väl se mer vad dagen har att erbjuda. först ska jag i alla fall städa. eat my shit bitch

planerar stora planer med världensbästa


eyes on you, eyes on me


Inte så fin bild men den får duga. Gick otroligt bra på cupen. Vann gruppen, två vunna matcher och en oavgjord, grymt! Det betyder att vi går till semi imorgon och vinner vi den så är det ju final då, hur taggad som helt. Lyckades faktiskt även trycka in två bollar i mål. Nog om det, ska till Ebba nu hade jag tänkt, vi hörs pusss!

shopping

strumpbyxor|hm • sportbh|hm • hörlurar|teknikmagasinet • puder|cubus • mascara|cubus
stickad tröja|hm • svarta jeans|gina tricot • kjol|gina tricot
vantar mössa tubhalsduk|gina tricot
jacka|cubus

va till stan idag med mamma. köpte allt ↑ förutom den rosa tröjan, den köpte jag igår, är väldigt nöjd med inköpen. ikväll ska jag va med tilda, får väl se om nån mer ska vara med. vi hörs!

fixar mig

sitter och fixar mig lite , kvällens planer är dåligt planerade .
ska va med bella det är det enda som är säkert, sen kanske vi ska va med bea,becca&emelie.
men vi får vell se då
nu ska jag återgå till att plattahåret !

seriepremiär!

och vi vann , med 5-1 .
helt underbart , och bättre blir det eftersom det va premiär då . det spelar ju faktiskt roll i slutet .
nu ska jag snart duscha , och fixa meej .
för senare ska jag va med bella & kanske lilli
världensbästalag !

dom som gör idol kungligt!


smartiis


bara för att snygglovisa va med igår!
va ju som sagt till stan igår med flickorna. trevligt, köpte en stickad rosa tröja, nöjd är jag. sen skulle mamma och jag åka till stan idag och köpa vinterjacka och så. men jag tog fel på dtiden så vi missade bussen, får väl se om vi åker nästa buss eller om vi åker på fotboll i heby. pussssssssss

†.†


it feels real, but it's hard when you do not know what level he thinks that we are on


ni är bäst

image description
jag♥er brudar
saknar er miljoner och ni kommer alltid vara bäst .
kommer aldrig glömma er


7 oktober 2011

oredigerad ful bild.
var i stan idag med Lilli, Tilda, Bella och Hedvig blev typ inget köpt utan bara lämna tillbaka jackan jag köpte för ett tag sen. Kollade på idol för en stund sen och åt fruksallad men nu är nog reklamen slut, så bloggar sen eller jag har fotbollscup i helgen så får se när det blir :)

T.G.I.F (thank god it friday)

åh hatar fredag i skolan , så himla o chill .
korta raster och massa stresss hit och dit.
massa prov står på schemat inom dom närmsta veckorna , buhuuu ...
va iallfall i stan idag, inköpen har jag ju redan lagt upp .
nu ska jag chilla och tagga till match imorgon
men nu är det helg , och jag kan inte göra annat en attt vara glad


'fredag

hejsan , idag har jag vart i skolan , sen åkte jag lilli lovisa tilda och bella in till stan. och nu har jag precis kommit hem, imorgon har jag både fotbollscup och hockeymatch, ska försöka hinna med båda så gott det går .
nej nu ska jag gå och kolla på idol !

nytt

har inte visat vad jag köpt den senaste månaden så nu kommer det

tröja/ginatricot

t-shirt/monki

t-shirt/ginatricot

jacka/ginatricot

tröja/hm

vantar/gina
och förlåt så hemskt mycket för hemska webbcam bilder , men det kommer komma bättre sen . för det mesta av grejerna kommer vara med på outfits bilder .



Eliiiiiiin !

hej på er tänkte bara blogga lite snabbt och säga att jag är i staden hos min farmor och farfar och väntar på min kära kusin, Elin Salemyr som kommer här vilken sekund som helst !  ooh nu kom hon hejdå på er !
puuuss !


7 oktober


Cardigan/Gina • Jeans/Gina • Linne/JC • Sjal/Stadium/Intersport

Love will come set me free, I do believe

Ja, jag har redan visat den här. Men jag pallar inte leta, dessutom är den gulllig.
Godmorgon! Blir snabbt nu för jag ska platta håret och göra lite spanska hade jag tänkt. Sitter och lyssnar på bra musik just nu, sånt gillar vi. Har precis klätt på mig, men vet inte om det ser bra ut är jag räddd... Ska kolla lite till i spegeln annars får det bli vad det blir, men hade tänkt göra en outfit bild till er som någon kommenterade att vi skulle ha mer av. Idag är den en riktigt lugn och skön dag i skolan, raster nästan hela tiden, det är nice. Efter skolan ska jag va med Jennifer och kanske Ebba, mys. Men ska kila, all kärlek från mig till er! ♥



The best thing about me is you !

Hejsan på er, denna dag gick till att vara med amanda, mycket trevligt måste jag säga. Vi va här ett tag efter skolan sen drog vi och kollade på min träning som jag tyvärr inte kunde vara med på . Eller jag har gått runt och vart förkyld i typ flera veckor nu så tränar man ändå och då går det liksom aldrig över men nu ska jag inte träna förrän på måndag så då borde jag ha blivit frisk !  Nog om klagomål, jag mår toppen just nu faktiskt. Imorgon är det fredag
också och våran klass har typ hur chill fredagar som helst !  men nu tänkte jag nog ta och sova, puss !

Du är det första jag tänker på när jag vaknar och det sista jag tänker på innan jag somnar.
Du är det enda jag tänker på under dagen, det enda jag drömmen om på natten.
Att få vara med dig är som att få allt man någonsin önskat bara genom att öppna ögonen och se, Dig!


älskar dej !

så jävla underbar !

outfit

nån hade kommenterat att den ville ha fler outfit bilder, och ska försöka uppfylla så mycket sånt som möjligt !
imorgon ska jag till stan med lovisa&lilli , kanske bella&hedvig . fattar inte vilka lilli bestämmt ska med
tror det blir de här kläderna dåå , vi får la se hur det blir

nån skillnad ? kommentera gärna vad du tycker


ointressant

hej, va en rätt skön dag i skolan hade två håltimmar. efter skolan så gick jag hem och gosa ner mig i varma kläder och en filt, va hur kallt som helst ute! Är så taggad till vinter på nått sätt känns så mysigt med jul och allt.
Har ju vinterjacka och sjal sen imorgon ska jag till stan igen med Tilda, Lovisa, och bellaoch hedvig?
så jag ska försöka fixa bilder på allt imorogn eller på lördag.

förlåt

att jag inte bloggat .
men min dator gick typ sönder och det går typ inte att blogga från blogg.se appen, eller det går inte för mig ...
idag har det varit en vanlig torsdag , förutom en himla massa hål timmar .
det gillar vi !
har precis bakat en kladdkaka och ätit middag . skulle egentligen tränat ikväll , men jag mår inte såbra .
har 35.4 (vilket är riktigt lågt) och är helt yr. får tagga match istället
har färgat håret också, bättre bilder kommer  .

bullar

tjocka för en stund sig i mig dessa bullar!
idag var det väl en vanlig dag med håltimme och chill lektioner och det skadar verkligen inte. Idag blir det nog bara att göra läxor och vara hemma känner mig sjuk och det är verkligen inte bra för vi har fotbollscup i helgen. nu ska här spelas musik!

Ge alla tips ni har!


glömde ladda upp det... så det kom en timme för sent

Hejsan. Kom hem från träningen för kanske 10-20 minuter sen och åt på en gång, spagetti & köttfärssås är bra gott när man kommer hem kall och hungrig efter en fotbollsträning. Jag ska alldeles straxt hoppa in i den varma duschen en stund. Sen är det bara att ta fram matteboken och börja plugga, har matteläxa till imorgon plus att jag ska göra matteprovet som alla gjorde när jag var sjuk (vilket kommer gå åt helvete). Det är så illa att jag inte vill skriva mer om det. Så ska väl avsluta här. Men först har jag en liten fråga som är följande:
VAD TYCKER NI ATT VI SKA HA MER AV I BLOGGEN?
ge så mycket tips ni har, det är för att ni ska tycka att det är kul att läsa våran blogg, så ta en funderare på vad som skulle vara kul! 



bara dårar rusar in - håkan hellström

kanske en av dom finaste låtarna jag hört!

...


AJ! Jag skulle platta håret så tappade jag tagit i plattången och skulle fånga den, och då tog jag mitt pekfinger rakt på den varma plattan.. DET SVIDER! Jag har nästan aldrig tur, sånt här händer hela tiden. Ska till skolan idag så måste göra klart håret men vet inte hur det ska gå till riktigt. Bäst att jag börjar nu på en gång, puss!

never really had luck

Åhh.. Blir så irriterad. Har så himla ont i halsen, det gör ont när jag skrattar, gäspar och gapar. Verkar som att jag aldrig blir helt frisk. Men jag biter ihop ändå och går till skolan, känns väldigt nödvändigt med tanke på hur mycket jag missade när jag var sjukt en vecka, och det får inte hända igen på ett tag. Har precis renskrivit hela Boken om mig som vi håller på med i skolan, tur att jag inte hade skrivit så långa kapitel. Vad är det där bra för? Jag vill inte bli författare... Okej det kanske finns andra som vill bli det men jag har cp nu. Ska ta tag i engelska glosorna också, godnattt sötisar!
och nu bjuder jag på nån jävla skit bild också, pallar inte redigera nått :)

4/10

var  i skolan idag , sen åkte jag med bussen in till stan. och så kom fabbe (bror) och hämtade mig så åkte vi och kollade om den större storleken passade men det gjorde den tyvärr inte. så jag köpte en annan hjälm , var 500 kr billigare och kanske lite sämre , men den passade ju bättre , för det är ju det som räknas. efter vi var klara så åkte vi till ikea och fikade lite kanelbullar , eftersom att det är kanelbullens dag idag !
en till hockeybild.. riktigt fin stil där alltså !

I can live a life without you!

skolan idag gick rätt så fort i alla fall. chill med vg på matte provet. nu blir det kila vidare för träning.

You had a lot of crooks tryna steal your heart

Godmorgon gullisar. Vaknade 20 i 6 ungefär, gick och åt frukost och fick ont i magen för jag åt lite för mycket tror jag. Men det är över nu, skönt! Beep test i skolan idag, uhh... kommer inte gå bra för mig. Förväntar mig inte nantt jag kommer vara kvar sist i alla fall, kanske kliver av bland dom första. Jaja, ni kanske får höra sen hur det gick. Men det känns skönt efteråt att ha det gjort så slipper man det sen. Ska snart packa väskan sen vidare till skolan, så vi hörs väl när jag kommer hem. Puss ♥

chill dag

efter en lång dag i skolan och nu har jag jobbat hemma med boken om mig. så är den klar och nu väntar sängen på mig. pusssssssssss

rebecca&jennifer !

hejhej, sitter just nu och pratar telefoon med jennifer. Kom hem från träning får ungeär två timmar sen. ganska hård träning men kul. Innan det var jag med rebecca och jennifer, mycket trevliga tjejer och en mycket trevlig dag. Jag och jennifer sitter och kikar One Tree Hill, loveit ! Imorgon har vi biptest i skolan också... menmen, då har vi det gjort iallafall, det känns skönt !  Men nu måste jag forsätta kika OTH. puss !
bara föt att Nathan e såå het ! :o

tandläkaren

var ju som sagt till tandläkaren idag , efter det åkte jag och pappa och köpte lite hockeygrejer. köpte bland annat en hjälm som jag nu kom på var lite för liten , så jag ska åka in imorgon med fabian och byta till en större storlek.
nu ska jag snart gå ner och kolla på svenska hollywoodfruar, fast först ska jag redigera lite hockeybilder.
suddig bild.

Från helgen !

bara för att jag älskar mina kusiner !

Stugan !

Hej på er, det blev ju ingen bloggning från min sida igår ! jag var i stugan med mina underbara kusiner och hade det hur trevligt som helst. Just nu ligger jag och kollar på SvenssonSvensson, haha.. Inget liv men ändå! Imorgon är det skola. Det är ju aldrig kul men jag ska nog klara mig, man får ju träffa allt fint folk så de är värt det ! Elevens val imorgon också, så som jag har fattat det så ska vi ha fys då. Jag är tyvär inte säker på om jag kan vara med.. Jag har inte riktigt hämtat mig från min feber än.. de fick jag känna när vi skulle springa spåret på tid med skolan. Gick inte särkilt bra så ja, om det inte är bättre imorgon får jag nog skippa det.. Nu ska jag sluta klaga och jag måste nästan sluta skriva också , nu för svenssonsvensson fylla ut de sista som finns kvar av denna helg !
pussohej !
Kalla det Lilli&Norea humor..

MUFFINS



så kommer det alltid att vara

hemma

är hemma nu efter en sjukt rolig helg i malung. vi kom på 4:e plats , så det var ju bra !
på vägen hem stannade vi vid kupolen och jag köpte en jacka, örhängen, tröja och en sjal.
är skapligt trött nu , men har ju ledigt imorgon ! ska till tandläkaren i uppsala vid 10 , och palla komma tillbaks till skolan när vi typ bara har elevensval. som dessutom var fys tror jag ? orka.



nej godnatt

puss


2 oktober

ligger just nu i Danielas säng med hennes dator, passar på att använda webbcameran på den eftersom min dator inte funkar och den andra har ingen.. just nu är slut i benen efter två dagars cup som vi blev segare i b-slutspel alltså femma. passar på att vila ikväll så jag ska bara kolla på tv och äta kex och ost. YUMMMYYYY


svar.

Isa om VIDEON:
till lilli-jane, lovisa och isabelle!
vliket program redigerar ni videon i? :)
eftersom det va nån som hade kommenterat inlägget VIDEON utan blogg så tänkte jag svara här.
SVAR: 
jag vet att den är dåligt redigerad, men det är för att jag inte har hittat något bra redigeringsprogram. redigerade dock den i picasa.
/ bella

muuumma

det bästa med attt åka båt! fast delar me hannah. men ändå!

nytt till vintern

hejhej, igår åkte jag in till stan sen vidare till gränby för att träffa mamma, bestämde mig för att ha jackan mamma hade köpt och så köpte jag en sjal , ett par jeans och en plånbok. Om nån vill följa med till stan nästa helg? , så tänkte jag köpa vantar och mössa och lite mer saker så ni få väl kanske bilder då.
dålig och opassande bild men jag har typ inga..

I will never forget

kärlek är när du inte vill somna
för din verklighet är bättre än dina drömmar ♥



Det går bra nu

Allt på topp, nästan. Två förluster och en vinst idag, förluster vill man väl helst slippa men ju mer man vinner, desto närmre kommer man en förlust. Så är det bara. Men vi kämpade på hur bra som helst iallafall! Laddar upp till morgondagen med lite godis och några avsnitt av oth, toppen!


olagligt söt

the summer is over, autumn is here and soon it's winter

såg nyss att dethär inlägget blir de 1111 , haha , rätt så många inlägg, men vi har ju hållt på ett tag faktiskt. jag kan erkänna att jag trodde inte att det skulle gå att ha bloggen, liksom att det skulle bli för mycket tjaffs och så. men det gick ju superbra! i alla fall så tänkte jag berätta att det inte kommer bli nån bloggning från mig idag. ska fira pappa , som fyllde förra helgen. pussssssss

i ishallen

Hejsan , just nu sitter jag och tilda och några killar från laget och kollar på match , vi har spelat 2 matcher hittills och vi har vunnit en och förlorat en. Sen ska vi spela 2 matcher till idag , vi hörs vell sen !

RSS 2.0