hej

Jag hatar rubriker. Fast det visste väl alla redan, eller? Jag ligger iallafall i sängen och chillar galet. Drog hem till Norea för att hämta en sak och blev även bjuden på glass, tack sötis! Sen drog jag hem, hade tänkt att ta tag i rummet men det blev inte av. Har bara plockat undan madrassen. Gör resten imorgon. Det börjar närma sig fotbollen och jag är hur taggad som helst på att träna kan jag säga, hoppas bara att inte mina knän krånglar. Men nu ska jag kolla lite om det finns någon bra film att ladda ner, puss!
Noreas marsvin, gullig :)

kläder

världens bästa bilder?, nej ..

miss you


hearts


pizzaa

drar snart till pizzan med lilli & alice
ikväll vet jag inte vad som händer .

oserious

Nu drar jag till Norea och hämtar mina efterlängtade hörlurar, som jag har saknat dom! och norea

15.49

skrev ju tidigare idag att jag inte hade någon blogglust, visst är det så men det tycker jag att vi skiter i !
igår var jag till stan med lilli , hittade ett par byxor en bh och ett linne , kanske kommer bilder sen om jag orkar.
hörs !

relax

Idag blir jag hemma tyvärr. Jag har ont i huvudet och är dötrött. Så istället blir det bara avkoppling hemma.. Och eftersom att jag ändå är hemma, så ska jag städa mitt rum. Tänkte också fota lite så att jag har någonting att ladda upp till mina inlägg. Börjar redan bli lite dåligt med bilder. Så det är väl ungefär min dag, ska nog ta en dusch sen också. Har inte så mycket att berätta, förutom att eftersom att jag är tvungen att stanna hemma för att bli helt frisk till serien så kan det bli många inlägg av mig idag, tyvärr. Finns ingenting roligare än det just nu. Jaja, ciao bella!


Bara för att jag vart otroligt sugen på saft & bulle nu..

friendship


frukost? ja tack

Hejsan, är hos Tilda nu med henne och Lilli. Hade en mycket trevlig dag och kväll igår. Vi somnade väl efter 3 nån gång skulle jag tro. Men nu är jag hungrig! Jag hoppas att Tilda och Lilli går med på att äta frukost snart. Skulle inte sitta helt fel. Senare idag får vi helt enkelt se vad som händer. Sover hos Tilda en natt till iallafall, det är ju trots allt FF, haha. Men nu avslutar jag det här inlägget, puss!

hm, i don't know.

Hej! Just nu har jag grymt tråkigt ska väl tvinga hannah att spela lite kort eller nått. annars blir de väl ut och kicka lite. Idag ska vi bada tror jag, kisssandhugs,

mobilbloggning

Hej , förlåt för sjukt dålig uppdatering , men jag har vart i stugan . Har inte direkt nån blogglust just nu , så vi hörs imorgon eller nått !

godnatt

hejhej, sitter hemma hos Tilda med henne och Jennifer, vi har precis kollat på love and other drugs, bra film faktiskt.
idag har jag varit i stan hela dagen först med hedvig, två tröjor köpte jag, kommer bilder imorgon eller nåt, sen på kvällen så åt jag mat i stan med familjen och några fler.
Goodnatt!

lilli&jennifer

nu blir det baka med lilli&jennifer
sen titta på film och bara ha det underbart trevligt !

some people want it all

resultatet efter att klippt av en gammal klänning från bikbok till ett linne, jag är grymt nöjd !

heart

Det skrämmer mig lite..

love has no heights

just nu lagar jag och jennifer mat och väntar på lilli
ikväll vet jag inte vad som händer
vi hörs puss
älskardej

Tilda och Lilli

Är hos Tilda nu, vi väntar på att Lilli ska smsa så går vi och möter upp henne. Sen blir det bakandes, hade vi tänkt. Blir nog en kladdig kladdkaka skulle jag tro, smaskens! Sen blir det förmodligen bara mys med mina små flickor. Jag har ingenting mer på hjärtat just nu, men bloggar nog lite mera sen!

so put your hearts in the air

Har precis duschat och klätt på mig. Ska fixa sista nu sen tar jag mig hem till Tilda. Shit vad jag har saknat bruden. Men nu måste jag ta tag i mitt liv, skoja, men jag måste fixa mig nu, puss!

dubbel f

man måste få vara oseriös ;)
snart kommer jennifer,snart drar mina föräldrar och adam till kramfors
tre dagar och två nätter utan föräldrar !
mognaden sätts på spel helt enkelt , jennifer och lilli ska sova här inatt och det kommer bli grymt trevligt , fårse vad kvällen har att erbjuda
nu måste jag sminka mej för snart kommer jennifer!

hell yeah

ja kvällen vart ju okej.
kunde varit bättre , senare på kvällen drog jag till viktor och va där  med ha,anton &jimmy det va riktigttrevligt
imorgon ska jag va med emelie&becca har saknat dom två så mycket , var evighetersen
nu ska jag titta på 90210,och sen sova hörs imorgon
saknar min bästavän,förmycket ♥

every part of my heart I’m giving out


rädd

gud vad jag vill slå jimmy nu, jag ska vell göra det bästa av allt de här
hörs

siggee

Hejsan på digsan. Hehe! Ja, de e ju fint väder här på gotland, eller? Ne, precis regn regn regn. De har i alla fall vart fint väder en dag då jag va på kneippbyn med nelly som också e här på gotland. Igår shoppa vi lite. Hittade inte så mycket men en tjocktröja, skärp & ett par svarta jeans fyndade jag. idag har vi varit på ett tråkigt museum imorrn har jag ingen aning om vad vi ska göra. Längtar hem gör jag i mängder. Till datan, kompisarna & till lilla Sigge som ska få komma hem när vi kommer hem. Sen längtar jag förstås efter findus och molly också. Oj nu blev de långt. Pussssssssss

fredag

Lovisa! Skitsamma, jag är hos Lilli nu. Dryg hon är.. Hedvig är också här! Orkar inte blogga just nu, gör det om någon timme, puss.

bowla

drar och bowlar med familjen,mest för att göra nått hela familjen innan adam flyttar
sen måste jag säga att det va dålig fart på bloggen idag !

nolifer

hej , gud vad jag har kul liv
har typ tittat på 90210,städat och pratat med kevin det är vell i stor sätt allt.
det är helt sjukt vad tråkig jag är just nu
typ hundraårsen ?!

åland

har egentligen ingen lust att blogga alls, men gör det endå..
idag har det väl inte hänt nått speciellt alls, jag har bara packat lite till åland. vi kommer ju åka dit i morgon.. nej men det ska väl bli kul iallafall. stannar där över helgen och campar så det kommer inte bli någon bloggning, men när jag kommer hem igen så kommer det komma nya bilder. få se om det blir något inlägg imorgon men det tvivlar jag på, nej nu blev det långt, hejdå!

hemma !

ja nu e jag hemma igen efter att ha variot till stugan med lilli, mycke treeevligt de !
längtade hem lite då av en anledning och de va liksom att jag haed glömt sim-kortet till mobilen hemma..
så ja, jag har inte kunnat använda min mobil på typ feeem dar :(
men vad gör de nu jag är ju hemma och tillbaka till min älskade lilla sak .
jaja nog om de jag har iaf inte kunnat blogga just för att jag vart i stugan men nu är jag här
och nu har ni fått ett totalt onödigt och tråkigt inlägg..
men jag kan iallafall avluta inlägget med att säga att jag har saknat mina bästisar nå enoormt !
tur för mig att jag har fått vara med lilli annars vet jag inte vad som hade hänt!
se you later aligater!

bjuder på en riktigt fin bild med bästa kvalité , puuuuuss !


hemma

som rubriken säger så är jag hemma! Kom hem för ungefär en timme sen. Har haft det trevligt med norea i mangskog, ganska så mycket bad och annat trevligt.
Nu sitter jag och läser solo och försöker hälla i mig c-vitamin brustablett, håller på att spy.
aja har inte så mycket mer att berätta nu .
reprisbild. men den är så söt! och så saknar jag dom två och dom andra såklart!

Ribecca och Memelie

Idag ska jag vara med dom här sötnosarna. Härligt! Sitter hos Emelie nu, hon ska precis duscha, så under tiden sitter jag vid hennes dator och roar mig lite. Sen drar vi vidare till Becca då. Nu ska jag kolla in lite bloggar, vi hörs senare!

90210 box 2

julia har världens bästa kille nu blir det mys vid tvn !

det kändes som ett slag i magen

nu är det allt annat en kul .

jag är hemma

bildenkundeinteblistörre
jag känner mej endå rätt saknad !
haha iaf så är jag hemma vilket är enormt skönt .

Bio

Jag och Emelie kom nyss hem från stan där vi kollade på bio. Filmen hette Kronjuvelerna, den var både bra och dålig på samma gång. Imorgon vet jag inte vad som händer. Kanske hittar på nått med någon eller nått liknande. Nu ska jag och Emelie testa ladda ner film på hennes dator, hoppas att det funkar också. Så vi hörs väl imorgon, dröm sött! nu blir det ingen bild heller, vem pallar arkivbilder ikväll? :)





love is a losing game


The notebook

Har precis kollat på en film vid namn The notebook, kärleksfilm på hög nivå. Väldigt gullig om jag får säga det själv. Så den rekommenderar jag. Senare ikväll ska jag nog hitta på nått med Jennie Emelie och Bea, fy vad jag saknar er. Sen kanske jag sover hos Emelie, förhoppningsvis. Jag är iallafall lite piggare nu efter att ha vilat några timmar. Nu ska jag äta lunch, ha det så bra!

godnatt igen

Som rubriken säger, jag säger nog godnatt en gång till för nu måste jag sova lite. Ni vill inte veta hur många timmar jag sov inatt, eller i morse. Så jag bloggar när jag har fått lite sömn, puss!

filmkväll.. med mig själv

Hejsan, jag sitter och kollar på film. Har redan hunnit kolla på sommaren med göran och tusen gånger starkare. Den va väl rätt okej, inte den bästa filmen jag har sätt men duglig. Just nu kollar jag på I taket lyser stjärnorna, sen blir det Dear John. Haha får se hur mycket jag orkar kolla på egentligen! Men nu ska jag fortsätta kolla, sov så sött. Puss!

åh

jag vet inte vad det är för känsla.. som dyker upp vid de stunder jag borde vara som gladast.

Jag kom hem från Lovisa för en stund sen, vi hade det väldigt trevligt! Åt tacos och tog det mest lugnt. Vet inte vad som händer ikväll, förmodligen kolla på lite filmer med mig själv. Jag har ingenting intressant att blogga om, så det är bara onödigt egentligen. Ha en bra kväll sötnosar!



tacosss

Jennifer drog just hem, fast vi gjorde inte så mycket lagade tacos med pappa och åt den sen gjorde vi inget mer men det var mysigt endå. det är bara jag och pappa hemma ikväll så jag tror det bara blir tv tittande. bloggar mera senare ♥

Nu drar jag till Lovisa

Bloggar sen!

14.19

Hejsan, jag vaknade för ungefär en och en halv timme sen. Har inga planer för dagen än, så jag får väl se vad som händer helt enkelt. Ifall någon har lust att göra nått så är det bara att höra av sig till mig. Nu hade jag iallafall tänkt kolla lite på tv, om det finns någonting att se på. Bloggar senare, puss. 
Vad ska du göra idag?

i'm yours


1 2 3 4

okej det kanske är lite mycket kläder på bloggen nu, men skitsamma..
var påväg att köpa den blåa med bruna ränder igår när jag var i stan, med sket i det i det för jag visste inte om jag hade några kläder som passar till. dom var jätte sköna så jag tror jag ska köpa nån endå, så vilken tycker ni?

Viktigt!

Det har blivit lite problem med kommentarer och vem som ska svara på vilken. Så det är jätteviktigt att ni skriver vem som ska svara på din kommentar! 



stugan

hejsan , ska snart börja packa för att åka till stugan med alice. kommer nog inte bli så mycket bloggning , för hur roliga inlägg blir det när man mobilbloggar egentligen ? haha nejdå , men gör nog ett inlägg innan jag åker också :)

Rebecca

Några bilder jag har tagit på en av världens finaste flickor!

+++


The human centipede

Tänkte kika på den här filmen ikväll, vågar jag?

jennifer vill ha

GE MIG

you

I remember every look upon your face
The way you roll your eyes
The way you taste

Hej jag heter Jennifer och jag har dötråkigt just nu. Om någon har lust att hitta på nått så är det bara att smsa eller lämna en liten kommentar. Jag hade tänkt att plocka undan sängen som mina kompisar sovit i, men det hade visst någon redan varit gullig och gjort åt mig. Och jag har en liten sak att påpeka också, vart är sommaren? Folk sa att det skulle bli en jättevarm sommar eftersom att vintern va så kall.. Okej första veckorna på sommarn var bra. Men nu är det ju inte bra väder alls, jag vill ha sol så att man kan samla på sig lite färg! Det här inlägget skulle bara vara kort var det tänkt. Så jag avslutar med en liten puss på handen.



Hedvigs hund


Like when two stars collide

Hejsan, vaknade för ungefär en och en halv timme sen. Är ganska så trött, men inte mycket. Senare idag måste jag städa mitt rum, men det ska väl gå fort tror jag. Hade en trevlig kväll igår med Lovisa och Hedvig iallafall och vi har precis ätit frukost. Vet inte vad vi ska hitta på idag, men någonting kommer vi säkerligen på. Ska avsluta här, pussssssh.. haha



lovisa & jennifer

hejsan , igår sa jag ju att jennifer skulle sova här , sen kom lovisa också. nu har vi iallafall precis varit nere och ätit frukost. ska nog gå och klä på mig nu , skriver senare ! ♥

farmor

drar till farmor nu , har dator med mej så får hålla tummarna på att internet funkar
annars blir jag hemma på onsdag .
har inte hunnit gjort några tidsinställda heller så nu hänger allt på att det finns täckning där hörs
ingenbild

jag tar ett steg framåt och ett steg bak ett steg vänster ....

&känslan kommer tillbaks♥


smile

trevlig kväll hos anton,slutade med prat framme på våla med underbart trevliga flickor !
livet är bra jävla trevligt asså !
imorgon blir det åka till farmor, va sociala på mobilen nudååå :)
nu ska jag packa för det har jag inte hunnit med :):):)

ella

Ligger just nu i sängen hemma hos hedvig och gosar med ella, medans dom andra sitter med varsin data får jag sitta med hedvig mobil.. nej nu ska vi bädda och lite senare ska jag, jennifer och hedvig kolla på gnomeo and juliet, bloggar senare :)

hej gotland

Hej, nu så e jag på gotland eller jag har vart de hela dagen men ändå. Idag har vi typ åkt bil och kollat på stenar eller raukar eller hur de stavas. imorrn ska vi till nått häst ställe med bara massa Gotlandsruss. Ne , nu ska jag sova. har liksom inte sovit särskilt mycke idag. Pussssssssss

Two is better than one

Hejsan, är hos Hedvig med henne och Lovisa. Väldigt trevligt om jag får säga det själv. Vi gör i stort sätt ingenting, har bara allmänt trevligt. Jag orkar inte blogga just nu så jag säger väl godnatt & sovgott, puss



drar till anton nu


.

någon som vill hitta på nått idag eller i morgon, känner att hitta på nått efter att gå i pyjamasen tills nu... hör av er på sms eller fb

dum och full

hahahamimmi !!
har haft det as nice i söderfors men nu är jag hemma...
vill bara tillbaka för allvar roligare,snällare & mysigare människor har jag aldrig träffat !
blir dit nästa helg också men imorgon bär det av till farmor.
ikväll blir det nog att va med alice,viktor och anton

jennifer

hejsan , har vart förkyld och haft ont i halsen så jag följde med mamma och pappa till stugan , eftersom jag har vart där så har jag inte kunnat skriva nått. men nu är jag frisk igen , snart kommer jennifer och sover här , och då har vi hela huset för oss själva , eller nästan , elias kommer nog hem nån gång mitt i natten skulle jag tro. men vi hörs !



bild från förra sommaren

pssssh

Hejsan. Jag somnade om efter att Madde hade åkt, trött tjej här. Vaknade till ordentligt nån gång efter ett. Så nu sitter jag här och försöker få tag på Hedvig. Ska fömodligen va med henne idag, så saknad! Och just nu har jag inte något speciellt att skriva, så jag sätter en punkt här. 


lavalavalavala

Godmorgon. Madde sov här inatt. Sen somnade hon, men jag hade tur som fick någon att snacka med fram till halv fyra inatt. Vi vaknade 10 imorse, och alldeles nyss drog Madde iväg och skulle rida. Blev en lyckad trevlig kväll igår även fast att vi inte gjorde så mycket. Vi kollade aldrig på Rec för när vi hade kollat typ första 5 minuterna så märker vi ju att Rec och Quarantine är typ exakt lika.. Så istället satt vi uppe och hade trevligt. Idag vet jag inte vad som händer, jag är väldigt trött så jag vet inte om jag orkar göra nått. Får helt enkelt se när jag piggnar till lite. Nu var det dugligt långt här. Pussen


hihi.. tilda då

tälta ?

jag och mimmi sov hos jennifer inatt,för mysigt !
ikväll blir det nog tälta här med massa mysiga personer !
sen blir det att åka till farmor i början av veckan,trevligt.
idag ska vi bada också så måste nog börja fixa oss!
jennifer & mimmi

stickat och jeans

det här måste jag ha tills hösten!!!!

@chill in söderfors

TJAAAAAA,sitter just nu hemma hos jennifer med hampus,albin,mimmi & oliver
trevligttrevigt,blir att sova hos jennifer ikväll !
så vi hörs imorgon

do it like i do


Bara för att madde är här, sötisen :)


loppan på kon


friendship


arboga

idag var jag till arboga och kolla på Danielas lägenhet som hon ska flytta in till när skolan börjar.
kika in på arken zoo påvägen hem också och köpte lite saker.. snart kommer det vänner till familjen och äter mat, ska väl inte göra så mycket mer idag, så bloggar väl mera senare!

468


sötalvin får stå för bilden


ja, dehär är vårat 468onde inlägg på bloggen. de ska vi fira med ingenting. i alla fall.  jag sov hos emelie och vaknade med suuuper ont i halsen. & i huvudet. fan om jag ska bli sjuk nu inför resan och allt. tur att de inte va turkiet resan i alla fall. jag ska nog ta nått och äta nu och lägga mig och vila lite. ta en alvedon och sova. nej , pusssspåre

beaaaaaaaaaaa'n

idag fyller älsklingsbea år! hela fjorton för att vara exakt, så nu är du fjortis. ett stort grattis till henne! hoppas du får en bra födelsedag. gratttis igen! älskardejbästavän♥

ett litet grattis kan väl inte skada?




Facebook chatten?

Varför funkar inte facebook chatten för mig? Jag kan inte se meddelandena men det står att någon har skickat något, då är det bara helt vitt. Drygt, ja visst. Nu ska jag dunka lite musik här, snart kommer Madde,  pussar.

¨
nej men fy vad söt!


för söt?!

grattisbea på fjortisdagen!

Whenever you smile, I smile



Lördag

Jag vaknade vid tio och fick även frukost på sängen? Inte min födelsedag eller nått, men tack ändå. Snart ska jag klä på mig och städa undan lite i rummet, sen vet jag inte vad som händer. Blir det nått sen Emelie? Aja, det kommer nog upp lite senare vad som händer idag skulle jag tro. Hade tänkt att kika på någon film igårkväll, fick ett förslag men den va alldeles för läskig för att se själv mitt i natten. Så jag ska nog slå på en film nu istället. Puss!


Jag bjuder


14 år


Grattis på 14-årsdagen bästis, hoppas du får en jättebra dag nu Bea, för det är du värd!
Älskar dig sötnos ♥


best thing i never had

ah livet leker , va till stan idag hittade kortbyxor,linne,body&tshirt (inlägget innan)
men dom hade klippt av jeansen jag ville ha till kortbyxor,myluck
annars är det vell bra,imorgon ska jag nog va med viktor,anton och alice är inte säker men det är så detser ut att bli
nu ska jag ringa tim, hörs imorgon !

nytt



I still feel it on my lips

Nu är jag hemma. Jag hade tänkt att ta det lite lugnt ikväll, är hur trött som helst. Så ska försöka gå och lägga mig lite tidigare ikväll hade jag tänkt. För tillfället sitter jag och tröckar framför min gamla dator och tänker, tänker bara på dig. Och lyssnar på musik gör jag ju också. Men jag ska väl kolla vidare lite på datorn sen kanske jag tar tag i mitt rum, skulle verkligen behöva plockas undan lite. Bloggar senare, pussar


sötis


stan

Hejhej, idag har jag varit i stan med mamma och pappa, fick med mig en vit stickad tröja, puder och ett springpand till iphonen.  Just nu håller jag på att packar lite eftersom jag ska åka med noreas familj till deras stuga imorogn,vi ska vara där i ungefär en vecka tror jag, ska bli riktigt mysigt! Men jag kommer förmodligen inte blogga så mycket om jag inte mobilbloggar lite då.
Har inte så mycket mer att skriva så nu får ni se bilder på mina inköp.
det var de jag hade bild på. Jätte suddiga bilder men bara så att ni fick se vad jag har köpt.

ska till..

med emelie & jennie!
sover hos emelie sen. pusssssssssssssss

fly


flugjävel


e så irriterad på en jävla äckel fluga som flyger framför ögonen på mig hela tiden. usch på den!

hej! sov hos jennifer med lovisa. trevligt. åkte hem rätt tidigt. sen har jag packat och degat framför datorn. får väl se senare vad kvällen har att erbjuda sen då. Vad händer ikväll?

As long as you remember, a part of us will be together

Lovisa är här. Härligt sällskap kan jag säga. Senare idag måste jag städa rummet känner jag. Jag har ingen blogglust just för tillfället, så det här kanske är tråkigt att läsa. Men iallafall så kanske jag skulle hitta på nått med Emelie imorgon, får se hur det blir med det då. Hörs, puss :)



humla


baby put your lips on mine

Bella och Lovisa sover över här i natt. Vi åt grillat hos Lovisa, gott. Nu får vi se hur länge jag blir uppe inatt, konstigt nog är jag inte trött alls för tillfället, men det kommer väl. Jag ska iallafall vänta ett tag till och se. Bloggar imorgon, sov gott sötisar.

Zippe !!

imorgon klickar jag hem denhär lilla godingen, ignorera att de e kille på bilden cause im a giiiiiiirl :D

Hanna ! :)

tjeenare, idag har jag vart duktig å tränat IGEN!
sällskap fick jag av Daniela och Hanna sen blev de lite grillning med
dom fiiina flikkorna nu ska hanna snart dra ifrån mig :(
men jag får försöka klara mig imorgon ska jag ju sova med lilli sen tidigt tidigt
på lördag morgon bär de va till stugan med heeenne! myyyys!
jaja, nu har jag babblat lite om min dag så de får räcka så, hörs å ses!
puuuuuuss !

jag gillar alice, jätte mycket

nu drar jag och älsklings alice till anton och viktor


....

saknar dej !

är barnvakt åt sarah just nu ,ska snart ta en promenad med hugo .
ikväll blir det alice,anton och viktor tror jag , hörs


fyfan asså

skulle kunna döda för de här,
blir nog stan imorgon köpa hem dethär och ett par shorts

bara för att


tilda & madde

lite bilder från igår :)

Ribecca

Rebecca Gustavsson

heart

ska va med bella och jennifer idag, bloggar senare! :)

deefestnu

yeah

lovisabelle

Idag hade jag tänkt vara med Lovisa och Bella. Lite senare. Iallafall, Madde och Becca sov här. Somnade med datorn i knät vid 4-5 tiden, härligt. Och ikväll ska nog Lovisa och Bella sova kvar här tror jag. Blir nog trevligt det också. Det här inlägget vart väldigt ointressant, men jag är trött. puss



jenalova

tjenare mannen! just nu gör jag ingenting. ska väl sätta igång med att packa tills på söndag. då vi far till gotland. sen ska jag fixa iordning mej, för senare ska jag till jennifer med lopppppan och jag tror de blir så att vi sleeeeeper over. men e inte heeeeelt hundra! pussssss&kjam skumbanan!

trött

jag saknar dig daniel ♥
Nu ska jag Becca och Madde sova. Jag kommer blogga mera imorgon, ha det bra.

love ya lollo

har inte bloggat så mycket på ettt tag. de är för attt jag har varit hos lovisa och firat henne. det är så skönt när alla sju är tillbaka igen. så härligt liksom. vi tog det mest lugnt och hade det allmänt trevligt. alla förutom jennifer sov där. synd att inte du kunde va me jennifer! idag har vi inte gjort något speciellt precis. imorgon ska jag packa tror jag. och va med tjejorna tror jag. sen behöver vi fixa designen på bloggen. jag börjar bli helt&hållet trött på denhär just nuuu! pusssssssssssssssss

glädje

älskar glädje

nu: film med mamma och pappa


russin

ja som sagt sov tjejerna här i natt sen har dom vart här på dagen och haft det roligt och badat. och nu gosar jag lite med min katt russin.
imorgon tror jag vi tjejer ska träffas igen och fota men får se hur det blir för Norea kunde inte :(
men ses sen :)

giiiiiiiirls

ja nu har jag inte bloggat på ett tag som vanligt jag är väldigt dålig på de.
men iallafall kan ju dra upp alla dom dagar jag inte bloggat om, som jag minns iaf ;)
here it comes:
lördag: sovit me lilliiii ! :)
söndag: grillat med lite flikks för att va lite mer exakt, lovisa, bella,lilli och mig själv :)
måndag: kom förbi lovisa me bella och lovisa och sa lite grattis och så :)
tisdag: sjumannakalas hos looovisa :D slaagga där
onsdag(idag): badat lite hos loooollo och vart me giiirlsen ;)
däär fick ni de, sådär lagom intressant liksom :D
de blev lite fult mycka smilisar i dehär inlägget men vem dör av de liksom ?!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

trött

Hejhej, förlåt att jag inte har bloggat så mycket.
Igår så var jag iallafall hos Lovisa och gratta henne sen hämta jag, pappa och Oliver mamma på arlanda sen så sov jag och tjejerna hos Lovisa, är väldigt trött nu eftersom det blev lite sent igår.., så nu ska jag mysa lite framför tven tror jag, puss.
inte så bra bild men får duga.

onsdag

chacha bloggen , sitter och myser i hedvigs onepiece och min zipperall.
vi får väl se vad vi hittar på ikväll , så hörs senare !

körsbär

När jag och Madde var ute märkte vi att vi har hur mycket körsbär som helst. Visste inte ens att vi hade ett körsbärsträd? Kanske ska plocka lite sen då. Tilda är påväg hit iallafall, blir trevligt! Skriver mera senare! Jennifer

drar till jennifer och madde

hihih, jennifer nilsson asså
madde♥

you are my only

Som jag redan talat om så skulle ju Madde komma hit, och här är hon. Vi har inte hunnit gjort så mycket än men det är lika trevligt iallafall. Tror att Tilda kommer hit om en liten stund också, trevligt. Och nya kameran funkar ju jättebra, vi har testat den lite. Så i framtiden kan ni räkna med fler bilder än vanligt. Nu ska vi kila och dricka nått tycker jag, pussar.



rädd för vad alla andra ska tycka

men egentligen, det skulle vara en värld där bara du&jag fanns
jag vill ha dej iallafall, för mycket

Fin du är då

Testade min kära systemkamera på Madelen lite. Så fin så!

i kind of hate me too

när jag tänker blir allt fel, jag är rädd
rädd att göra fel
rädd att du ska ge upp hoppet på mej
rädd att göra bort sig
rädd att du ska bli arg
rädd att du ska säga till mej, skrika åt mej.
därför tänker jag inte ,jag bara gör. vill leva mitt liv själv inte lyssna på vad nån annan vill att jag ska göra, men jag har lite hjärna och vet att det aldrig kommer hända , det här är livet
jag kommer aldrig klara av att göra dej nöjd
LOVE LIFE
min absoluta favorit bild , med min favorit tjej

jag vill säga detsamma men det känns inte äkta

älskar är ett rätt starkt ord som kräver att man är ärlig mot varandra , helatiden

kom hem från lovisa för ett tag sen, har haft det underbart roligt, har saknat alla för känslan när alla vi är tillsammans är oslagbar!
nu ska jag vell fixa min ruffzzzboll lite
jag saknar dej , ensakjagabsolutinteljugerom
slumpad

Nikon D3100 - min

Den här söta saken är min! som jag har längtat!

Lindström

Madde kommer hit idag och gör mig sälskap, hon ska även sova kvar här över natten. Kommer bli hemskt trevligt! Vi får väl se vad vi hittar på, kanske kolla någon film och snacka lite. Men hon kommer inte förns om en timme så nu ska jag göra något vettigt tänkte jag. Jag bloggar senare jag, puss på kinden




onsdag

Nu tänkte jag kolla på Älska mig, den verkar väldigt bra så den är nog värd att se. Sen vet jag inte vad som händer, ändrade planer förstår ni.. ciao


jag önskar att jag var hos dig nu

Godmorgon, jag somnade tidigare än vad jag tänkt mig. Klockan ett blev det, fast det var inte som jag hade tänkt. Somnade nämligen med datorn i knät och när jag vaknade va den helt död. Men nu har jag fått igång den igen. Idag blir det Emelie och Jennie, vilka brudar alltså! Nu ska jag duscha, pussen



close your eyes

Du är helt underbar, precis som du är

Jag sitter uppe igen. Får se hur länge det blir inatt, men jag ska iallafall leta på någon bra film som jag kan kolla på. Egentligen är jag helt slut, men jag orkar inte sova. Det är varmt och jag har för mycket att tänka på för att sova just nu. Imorgon tror jag att det blir Jennie och Emelie, iallafall som det verkar. Hoppas att jag är på topp då. Men det tror jag nog, tur som jag har så finns det ju tabletter mot nästan allt. Perfekt. Nej nu börjar det här bli för långt, dröm sött


mobbat stor bild, men orkar inte bry mig

I'll stand by you

Hejsan sötisar. Idag har jag varit hos Lovisa hela dagen med några andra fina flickor. Mycket trevligt, kände mig inte så pigg bara. Bara några få timmars sömn dom 2 senaste dagarna, så var väldigt trött och hade ont i huvudet och magen. Men det känns lite bättre nu, men bara lite. Förhoppningsvis är det bättre imorgon. Vet inte riktigt hur det är planerat, blir det nått Emelie och Jennie? Nu ska jag nog chilla lite, pussar
Lovar att Bella har gjort redigeringen, älskar dig sötis

nirvana

bild innan tjejerna kom (nytt linne ockcså som jag fick igår av familjen)

idag har vi fikat, ätit och öppnat världens finaste presenter, tack tjejer!
och nu har vi precis vart på affären i våra zippe, oppe och funk, haha :)
ikväll ska vi kolla på film och ha det mysigt, bloggar mer senare ♥

shorts

var till stan igår , fyndade shorts 100:- weekday. nu ska jag snart börja fixa mig för att åka till lovisa som alla andra , så vi hörs !

lipstick

idag ska jag till loppan och fira henne. de e väl vad som händer idag. ja.  pussssssssssss!

trött tjej

Godmorgon. Har väl fått en sisådär 6 timmars sömn inatt ungefär. Gick och la mig halv 5 och klev upp nyss så det är väl egentligen inte så konstigt att jag är skapligt trött. Det här kommer iallafall att bli en bra dag. Jag ska nämligen hem till Lovisa med resten av alla flickor på den här bloggen. Vi ska fira sötnosen, hon fyllde ju faktiskt 13 igår, grattis igen stumpan! Nu ska jag fixa mig, sen vid 12 drar jag till Lilli och förbereder Lovisas present. Men ni får ha det så bra så länge, pussar


18/7-11

gladare tjej får man leta länge efter

yeah. nääe

10 favoriter

färg: orange & gult gillar jag. fast blå & rosa också. jag gillar dom mesta färgerna!
mat: grillat & potatisgratäng!
band: är jedward ett band?
film: saw filmerna!
bok: fotbollsböcker. fast liksom inte fakta.
sport: FOTBOLL!
årstid: sommar!
veckodag: lördag!
glassmak: på kulglass är det daim, regnbåge & kola!
tid på dygnet: eh, jag har ingen aning? 2pådan kanske?

för tillfället

humör: ja, trött. saknar en massa människor!
smak: eh? va.
kläder: stadiumsportscamp tröjan
bakrund på mobilen: jedward vad annars liksom?!
nagellack: inget just nu.
tid: kvart i elva
omgivning: stökigt rum.

har du någonsin

dejtat någon av dina nära vänner: nej.
badat naken: säkert när jag va liten.
varit med på tv: yes.
kysst någon du inte känner: nope

nej , nu orkar jag inge mer. just nu har jag inget liv & jag är trött. GODNATTTTTTTTTTTTTT

ziperall

jag är med och tävlar hos sofia (http://bysofia.se) om en ziperall! vill du också vara med och tävla? direktlänk till inlägget HÄR!

världensbästatårta..mm

hej! igår va jag med lilli, norea & lovisa. vi gjorde inte så mycket hade allmänt trevligt liksom. på kvällen grillade vi och myste. väldigt gott även fast det regna. sen sov jag & norea hemma hos lilli. på morgonen idag eller vid 12 började vi göra en tårta till lovisa. den blev klar vid 3 och sen gick vi med den till lovisa. hoppas du blev glad! imorgn ska vi fira henne med presenter och så. gumman som blir så stor. grattttttis!

2 timmars sömn då

Som rubriken säger, jag somnade i två timmar i emelies soffa när jag egentligen skulle kolla på harry potter med henne. Lyckat, jo visst. Men har inte fått så mycket sömn de senaste dagarna. Istället har jag tänkt på världens snyggaste kille. Nej nu ska jag inte komma in på det, men jag saknar dig. Ikväll ska jag och Emelie nog vara med Jennie. Måste snacka med henne, hur kan det här hända egentligen? Aja, vi ska göra nått nu. Puss
·
Emelies bild. Älskar dig stumpan ♥

alice

dagarna har spenderats med alice , vi drog till anton badade i hans ENORMT VARMA pool
trevligt,somnade i hans soffa hih bus
alice och jag sov i husvagnen vilket vi ska göra ikväll också ,när vi kommer hem från anton där vi ska va med polaree ikväll, hänger ni med ?!
va barnvakt åt knut idag också , för söt !
SKA OCKSÅ SÄGA GRATTIS TILL VÄRLDENSBÄSTA LOVISSAAAAAAAAAA
fint inlägg med bilder ibörjan och slutet , lev med det för jag tyckte det va lite high class på detta inlägget men puuuuuuusssssssssss

TRETTON ÅR!


jätte fin bild verkligen, och nu vet jag att alla ba varför lägger hon ut den och det var för jag hittade ingen annan sen såg den väl ändå lite somrig ut eller?

grattis bästavän

grattis lovisa! nu är du stor. hoppas du har fått fina presenter & en bra dag. hoppas du har fått en god tårta!
/ lilli norea bella ♥

you smell nice


i just smile


We're dancing the stress away

Jag sitter hos Emelie jag. Kom hit kvart i ett ungefär. Vet inte hur det blir om Jennie skulle komma hit, förhoppningsvis gör hon det! Jag och Emelie ska väl äta snart lät det som, hungrig som bara den är jag också. Senare får vi se vad vi hittar på, förmodligen något trevligt. Ska nog snacka lite och så. Men ska kila nu, puss
stumpan då

love is on fire

Hej på er. Jag har inte gjort några intressanta blogginlägg alls idag. Bara tråkigheter hela tiden, men nu ska det bli ändring. En bra sak är att jag börjar känna mig lite bättre än tidigare. Alltså humör och så. Inte bra alls egentligen, men bättre. Jag har träffat mina fina flickor Emelie och Jennie. Dom står för att jag är glad för tillfället. Imorgon är jag inte störtsäker på hur det blir. Får se helt enkelt vad planerna är egentligen. Förmodligen Becca ett tag. Nu blev ju det här också ett tråkigt inlägg. Shit the same. Puss


jag har gjort mitt val ♥

put your hearts in the air


Åh det här är hemskt, vad ska jag göra? Hur svårt som helst att göra ett bra och säkert val. Som tröst så ska jag träffa Jennie och Emelie, dom får mig alltid på bättre humör. För nu mår jag så illa så det finns inte alltså.

dåligt väder


vill bara va med dig, ingen annan stans

utjatad bild, vet
Idag hängde jag med Becca till stan, mycket trevligt måste jag säga. Köpte inte mer än en glass & en smarrig sallad på cupido. Ja vad ska man säga, nu sitter jag här hos Becca, ska snart fota henne lite i hennes nya saker. Sen drar vi vidare till mig skulle jag tro. Och senare ikväll kaanskeeeeeeeeeeeeeee jag hittar på nått med Emelie och Jennie, sötnosarna. Aja, hejdå.

outfit

kom påå att jag köpte nya brillor också
hm-59kr tror jag de va
nu drar jag till alice

nytt

kjol- hm75kr
pippitröja- lager157 250kr
jeans- 300kr lager 157
tshirtsö-lager 157,2 för 150kr

saknaden är stor, men lika stor mellan dej&mej


oredigerad
hej! idag ska jag till mina efterlängtade flickor. vet inte hur länge sen de va jag träffade norrre. men alldeles för länge. nu ska jag fixa mig och sen hoppa på bussen , pussshej!

water


någonstans mellan kärlek och vänner


det går bra nu, tror jag

Det här kan bli något bra, samtidigt som det kan bli väldigt jobbigt.

trevlig kväll

Drog en stund till Tilda runt 7-8 tiden, mycket trevligt! Saknat tjejen en hel del. Sen innan jag drog hem träffade jag Jennie och Emelie, vilka goa tjejer det där är! Har saknat er som bara den flickor. Och nu ska jag fortsätta sakna, och kanske snart sova. Pussar

fish eye


jag kan inte sluta tänka på dig


arkivet..


en andra plats i dalecarlia är inte illa pinkat


hemma

nu är jag hemma. känns sorligt att lämna alla underbara! men vi MÅSTE träffas igen, bara MÅSTE! har i alla fall haft en underbar vecka med ett underbart gäng & underbara ledare! grupp 9 vecka 3 fotboll 2011 är dom bästa! vi spelade fyra matcher också. första blev det 2-2 andra blev det 6-0 till oss, tredje 10-3 till oss, fjärde 3-2 till oss. saknar er grupp nio och alla andra som var där vecka 3 2011!

jag gråter av saknad , saknaden efter dej

vill inte hem, jo en anledning min säng med mina kompisar i mysigtva!?
jag vill tillbaka till allt , till alla
kommmer sakna , men tagga 2011
bilder på de jag köpt i leksand kommer ikväll eller imorgon , för snart ska jag träffa jennifer ♥

hemma

åh nu är vi hemma efter en underbar vecka med världens bästa fotbollslag.
vi spelade final idag och det gick vell sådär , men en 2:a plats är vell inte så dåligt det heller ?
nu är jag iallafall dötrött och tänker stanna hemma och sova ikväll , eller ja inte sova men nästan så, så vi hörs senare idag !

hur ska det gå när bara du finns i mitt huvud?

bild från spanien, suddig och allt!
Jag har precis kommit hem från borlänge. Spenderat en vecka med laget på dalecarlia. En underbar vecka rent ut sagt. Kom på andra plats, vi förtjänade att vinna alltihopa om jag får säga det själv. Det va både skönt och grymt jobbigt att veckan tog slut. Kommer sakna dig så grymt mycket..

Mobilbloggar

Hejgej, mobilbloggar lite eftersom att det är nåt fel på min dator, jag har döötråkigt här hemma, saknar alla bortresta tjejer otroligt mycket också! Igår var jag ju iallafall till stan kan visa bilder på det jag köpte om min dator blir bättre snart. Idag ska jag bara måla lite på uthuset sen inget antar jag.

dalecarlia

Hejsan , tänkte mobilblogga lite nu eftersom vi inte har nått att göra , vi har spelat 2 matcher och båda vann vi , imorgon har vi 2 matcher. Menas dom andra är och äter sitter jag lovisa , becca , jennifer , madde och bea inne i klassrummet och lyssnar på musik, ikväll kanske vi ska på kosmos annars stannar vi hemma och kollar på fotboll ;) Kanske mobilbloggar mer sen om jag orkar annars hörs vi förhoppningsvis på lördag , om vi kommer till final vilket vi kommer göra haha !

rubrik vare här !

tjenare sitter och väntar på att klockan ska slå halv ett.
Då blire stan med Lillsan, ska köpa present till lollovisaaa sen blire bio och massa
annat trevligt , imorse var jag väldigt duktig gick upp klockan nio
och sprang lite sen frukost sen duscha och fixa mig och nu sitter jag här och
bloggar om massa onödigt trams :)
där va min lilla dag de saknar mina undebara vänner, men jag hoppas de går
bra för dom i leksand och på dalecarlia och sportscamp och allt vare är !
men jag har ju min lilla lilli här hemma och de är jag sååå glad för !!
nej nu blev de längre än tänkt här men så äre, byyyye ! :*
bjuder på bilden, snällt va ? röda ögon och allt kan de bli bättre?!

^^^

jag hatar rubriker
Hejhej, blir ganska dålig uppdatering nu när vi bara är två.
Men igår sov jag hos Norea vi kolla på film och hade det trevligt, har varit med henne idag också. Ikväll blir jag väl förmodligen ensam hemma.. 
Saknar alla tjejer som är borta men vill ändå att ni har det bra!
inte så bra bild men har inte så många..

söndag

Hejhej, förlåt för dålig uppdatering för min del men har inte haft nån blogglust alls.
igår sov somsagt Norea hos mig vi kollade på film och åt chips och hade det mysigt!
Idag vet jag inte vad vi ska hitta på riktigt.
Och idag åker ju dom som ska till dalecarlia och sportscamp iväg, och Tilda åkte igår, jag och Norea får väl försöka ha det så bra ändå och längta efter dom.
skriver mer ikväll kanske.
kommer sakna er tjejer!

packning

hejsan , kom hem från stugan för nån timme sen , och nu har jag precis packat klart väskan och nu sitter jag här, vi ska vell snart åka tror ja , mobilbloggar nog lite medans vi är där också, om inte så hörs vi på lördag ! ♥

dalecarlia

haha söta, gammal bild!
snart kommer Jennifer och snart ska jag klä på mig.
roligaste veckan på länge kommer det bli och snart är det dags, och som jag har längtat!
det här blir nog det sista inlägget på en vecka, för jag får nog inte tag på någon dator.
nej nu säger jag hejdå, ni får ha det bäääst!

HÄR KOMMER JAG SPORTSCAMP

förra året var en av dom roligaste veckorna i mitt liv. nu är jag förmodligen påväg(tidsinställt!). HÄR KOMMER JAG NORRKÖPING, STADIUM SPORTS CAMP! jag ska försöka blogga så mycket jag kan, det finns ju datorer där. men annars har ni, lilli&norea press på er! pussssssssssssssss, ha de bra för de ska jag!

wihoo


har för inte så länge sen visat den här bilden, men äger inte så många på den här datorn
IDAG ÅKER VI TILL DALECARLIA! Kommer bli grymt alltså! Ska snart klä på mig och kolla sista packningen så att det är klart, sen till Lovisa, sen smäller det! Underbart, vi tar hem alltihopa tjejer! Grymmaste laget någonsin. Aa iallafall, nu ska jag göra det, pussar på er!


mean girls 2

har precis kollat på mean girls 2 med limpan, trevligttrevligt!
bloggar typ aldrig förlåt alla andra sex ägare av denna blogg men jag har
ingen blogglust näre är sommar och man vill göra andra saker men hursomhelst
så slänger jag in ett litet inlägg hära, jag har sovit med lilli sen sov jag med hanna
typ två nätter va till söderfors å bada lite me hannisen oxå, mysigt de !
jaja de är väl typ vad jag har gjort under tiden jag inte bloggat.
så bye på er alla ! :)

godnatt


bild från spanien
Nu ska jag Jennifer, en grymt taggad tjej, säga godnatt till alla. Och jag hoppas att alla i laget är hur taggade som helst, troligtvis! Det är jag iallafall. Måste kolla nu bara så att jag inte har glömt något, blir till att kliva upp tidigt imorgon och kolla igenom allt sen vidare till Lovisa på morgonen eftersom att mamma och pappa ska åka tidigare. Sen åker jag med hennes familj upp till Borlänge och har en grymt kul vecka tillsammans med laget. Ska bli så himla roligt att spela fotboll, umgås med laget, träffa nytt folk och ha allmänt roligt bara! Men som sagt var, jag skulle ju säga godnatt så jag gör väl det nu, godnatt sötisar


dalee

söt som tusan!
har väl packat det mesta till i morgon och hoppas att jag inte glömmer nått.
men den här veckan kommer bli hur grym som helst och med världens bästa lag också, det kan inte bli så mycket bättre! men nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på tv eller nått, ha det bra så länge!

gruppen - dalecarlia cup 2011


nyast i garderoben

älskaaa shortsen!
hej, idag har jag packat, packat, ridit med alva & packat. är typ klar med packningen, tre fulla väskor, omg! hahha, men en vecka slipper ni mej, fast man kan ju blogga där också. det ska bliii så kul! kommer sakna alla mina vänner också! nu ska jag borsta håret om ni undra. kyssssssssssssss

dalecarlia here we come!

JAG ÄR SÅ SJUKT TAGGAD
Tog en liten paus från packandet och satt mig vid datorn. Jobbigt att packa, men det är värt det för imorgon åker vi ju på dalecarlia, wihooooo! Taggad som in i bomben. Kommer bli en av dom bästa veckorna någonsin. Ska bli toppen att umgås med laget, ha kul och ta hem hela skiten. Blir ju även lite shopping och bad skulle jag tro. Ska packa sista nu, kanske bloggar sen om jag hinner, ska träffa Lovisa såhär på kvällskvisten, trevligt. Men ah, hörs!


pytteliten jennifer


uppsala


Snart ska jag till stan med Lovisa, tror jag får med mig en blå/turkos sport-bh med mig hem. Iallafall så vet jag inte vad jag ska skriva.. Intressant inlägg, vet. Men nu ska jag dra ihop nått. Dalecarlia imorgon, grymt taggad alltså! Vi tar hem alltihop. Men jag känner mig stressad, har inte packat, och jag måste duscha, städa rummet och kanske få lite mera saker tvättade, har inte kollat ordentligt att jag har allt jag vill ha. Nu ska jag och Lovisa fixa det sista sen drar vi förmodligen! Ciaoo


NUUUUUU DRAAAAR JAG !!!!!!!!!

bloggar om en vecka pusssssss♥

opposite of romance


kanske har lagt ut den förut
Hejsan snyggingar, har inte bloggat på hela dagen men jag har inte orkat sitta vid datorn någonting. Iallafall så var jag och Lovisa i hennes stuga i Råksjön igår, badade och lite sånt där. Sen sov jag hos Lovisa, och idag på dagen har vi spelat fotboll & badat mest. Nu är hon här och hon stannar även kvar över natten, mycket trevligt. Imorgon kanske jag och Lovisa åker till stan och kollar efter lite saker. Så det blir nog inget bloggande från vårt håll. Men något inlägg kommer väl på morgon & kväll förhoppningsvis. Blev lite långt även fast att jag försökte vara kortfattande. Men så är det, hasta la vista amigo.. kul


trött

oj, de va länge sen, men de är för jag inte har varit hemma. fast de va ändå inte så jättelänge sen men ändå. igår efter vi va hos emelie och bada, sprang jag en vända, åt & åkte till våla. där hade vi picknick, på ja, skolgården? kul? jorå, haha. sem åkte vi till jennies stuga och sov där. jag lärde åka hem tidigt för skulle till stan med mamma&pappa. jag hittade ett linne, jeans shorts, tränings shorts, springskor och en fotboll. bilder kommer senare och då får ni se de jag köpte i turkiet också. nu ska jag kika tv pusssssssss

film

nu blir det kolla film med jenny&julia
sen packa klart
rullar fram , känner mej friskare också !

jag orkar inte mer

-
- mår skit
-jag har inte packat ett dugg till leksand imorgon
-jag är grymt otaggad
-jag har inte sovit bra på 4nätter
+
+jag ska till leksand imorgon
+få träffa massa kompisar
+hockey !!!!!
+grönan va kung

är hemma från stugan,mår bajs
känner för att dö enstund
förlåt lilli att jag drog me dej ut till stugan och slösade tre dagar på att va med mej när jag vas osocial och mådde illa
ska titta på film nu tror jag hejdåååååååå
söt

dålig uppdatering

Hejsan , förlåt för dålig uppdatering, har inte vart hemma, Elin och hennes kille boy kom iallafall i onsdags och sens dess har jag vart med dom och alice. Nu sitter vi på bussen in till stan, ska nog inte köpa nått men endå, sen ikväll åker jag hem och packar lite till dalecarlia , och sen åker vi nog ut till stugan, hörs !

@emelie janssons place

nuu drar jag mig mot bussen pusssssssssss

skal-man


från turkland, mobbasinte
hej, idag kom mitt skal på posten, yeeeeeeah! det röda. orkar inte knäppa nån bild. men det e ett helt vanligt rött silikonskal. japp. nu ska jag bädda sängen , dammsuga, klä på mig, fixa mig, packa badväska, fara iväg halv 1, tilll emeliie. pusssssssssssss

Lovisa

Kommer inte blogga något idag eftersom att jag tänkte ta mig till Lovisas stuga med henne. Mysigt. Bloggar väl kanske när vi kommer hem, vet inte när det blir exakt. Ska iallafall njuta av tiden, eftersom att jag har saknat min lilla gullis hur mycket som helst. Iallafall så får ni fler bilder från spanien när jag hinner :)

mina inköp i spanien

Solbrillerna jag köpte - € 5.95 = 60 sek

väska -  39.99 = 399 sek


shorts - 15.00 = 150.00 sek


'
inga bra bilder men en klänning - 15.00 = 150.00 sek

Hanna ! :)

tjenixen sitter me hanna på rummet ska väl bädda lite granna snart skulle jag tro!
vart med lilli idag och vart hundvakt åt lilla hugo och de gick ju super bra de.
Ja de har jag gjort idag typ, imorrn blire söderfors å bara me hannisen, myys !
litet kort inlägg såhär på kvällskvisten, byebye !

man vet inte vad man har förrän man blir av med det


sista inlägget för idag


en bild från turkiet
_________________________________________________________________________________________
ikväll har jag varit och badat hos alva. skönt. innan de va jag bara hemma och satt vid datan ungefär. haha. nuu är jag trötttt imorgon ska jag till emelie med the girls, mys. godnattnallen,

snygging

JAG ÄR HEMMA!
Skönt kan jag säga, snart är det ju dalecarlia! JAG HAR SAKNAT MINA VÄNNER HUR MYCKET SOM HELST! Men veckan gick alldeles för fort.. Hann inte med det jag hade tänkt mig. Men nu kommer bilder från resan! 

Första bilden, en palmis
tråkig strand.. fanns knappt någon fin där
bror min, promenad första dagen
återigen palms
brorsaaan igen
Havet, sååå fint
Men nu blev jag trött.. ni får flera bilder imorgon! plus det jag har köpt!

gröna lund osv

dagarna har varit helt awesome !
va till grönan idag vågade på mej tilt med matte och cribbe
fortfarandde helt snurriiiig
åkte den nya också , typ twister deeen va inte värd att köa för !
nu ska jag iaf ut till stugan igen , lilli hänger påå !
imorgon åker dom hem , gråter redan

live laugh love♥


tältis

sov som sagt i tält, mysigt men varmt , fast kallt, dålig luft, hahah, jaja. nu har becca&emelie åkt. eller det va länge sen typ ett par timmar sen eller mer men ändå. tänkte lägga in lite bilder från turiket snart tror jag tar dag 1, dag2 osv. håller på att i
lägga n dom på datorn nu sen ska jag bara redigera lite. kysssssssss

elin

hejsan , har inte kunde inte blogga igår för jag var hos mormor och morfar , snart ska jag vell göra nått med alice , för sen idag kommer min kusin elin hit, har inte träffat henne på över ett år.

ingen bild ....

...

hejsan, sitter här med Norea  och väntar på våran kladdkaka.
Ikväll sover hon här vi får väl se om vi hittar på nån bra film eller så också, mysigt.
Imrong får vi se vad vi hittar på inget planerat liksom.
Blev ett kort och ointressant inlägg dehär..




rubbe hear !

tjenis, sitter hemma hos lilli slaggar här , myys !
sitter och väntar på klaaddiskakan som är i ugnen. Ikväll blire väl att kääka den
och andra skojigheter. haha töntig javet men ändå !
imorrn blire hundvakt åt lilla Hugo Andersson mysigt vi ska ha de då, hahhah
jaja jag har ingen blogglust just nu jag är ju faktist me lilli!!!!!!!!!
ojoj töntinlägg javet men ska kila nu, puss !
älskar er ! <3

tjocktröja

vill ha någon färgglad tjocktröja men kan inte välja färg...
kommetera vilken av dom som jag ska köpa :)

RÖSTA!

skulle bra gärna vilja ha den rosa men den va slut, just nu så lutar det mot den röda. vilken tycker ni? 

KOMMENTERA VILKEN JAG SKA KÖPA


EMELIE&REBECCA♥


niandme!♥

stadius med emelius & beccccccius

yeeeeeeeeeey
tjenalehopppsansa! nu sitter jag her vid datan. ha nå lust att skriiiivaa med flera booookstäver liiiksoom sååhäääärr. mendetärsådryktattläsasådåskriverjagnormaltistället. hittade inget. tur att spara pengar ibland. vi ska i alla fall tälta inattt. mysigt. nej nu ska jag ut och springa i hagaspåret. pussssssssssss

egooo


bilder från råksjön

röjlandet
gädda på första kastet
grupp bomb!
stugan <3
solning :)
båtkörning
lite bilder från när vi va i stugan :) nej nu ska jag hjälpa mamma och tvätta fönster..

Tisdag

bild från våren 2010
gick upp klockan 10 för klockan 11 skulle jag till tandläkaren eller dom skulle bara kolla på täderna. sen efter det så sprang jag och Daniela en vända i spåret. sen har jag sommarjobbat lite skrapa bort färg från aletan staketet.
nyss var jag ute och öva på teknik trappan, och nu vet jag inte vad jag hittar på. kanske fota lite, äh får se.

vi föralltid


lindeborg,andersson,nordin

snart kommer dooom !!!!!!!
jossssaaaaaan ♥
iaf så ska alla komma till vår stuga ikväll blir till att grilla och bada
på onsdag blir det GRÖÖÖÖÖNAN TAGGERS SOM SATAN
och på tosdag åker dom till leksand där vi kommer träffa dom på lördag, får se om jossan stannar några dagar kvar i våla .
kommer inte hinna uppdatera därför har ni alla mina dagar tills jag får en dator att skriva på igen
kameran hänkar så klart
PEACE
hemsk bild, men jag älskardej du är världens bästa vän ♥

VARFÖR?

det går inte att ladda upp bilder! åh, jag blir galen! fast jag har ju ändå inget att berätta men ändå. imorgon så vet jag inte om jag ska åka till stan med emelie&becca eller om jag blir hemma och tar det lugnt. på kvällen så ska jag i alla fall springa lite. det känns att jag har fått mycket sämre kondition på bara två veckor!? aja. bara ut och springa vettuuu. nej nu går det fortfarande inte å ladda upp bilder. jag blir tokig! nej usch nu orkar jag inte skriva mer. pussssssss

fotbollsträning

förlåt för dålig uppdatering men jag har vart i stugan och där har vi ingen el.
kom hem från träningen för någon timme sen och nu har jag duschat, snart ska jag ta mig upp för trapporna för lite kvällsfika. Imorgon ska jag börja måla lekstugan, pengar pengar! sen vet jag inte vad jag hittar på.
nej nus ka jga kolla på tv, HöRS!


When life gives you a hundred reasons to cry show life that you have a thousand reasons to smile.

nu blir det packa tills jossan och resten kommer hit ! 
så taggad, måste först snacka lite grönan imorgon eller på onsdag såååå förvirrad !
men ska iaf packa nu , puss

sickelick

förlåååååt att jag inte bloggat nå, har inte haft nån ork efter jag om hem från stugan
men jag har ändå bara vart sjuk och i stugan hade jag ju inge internet så det gick ju inte
å blogg där heller, men hursomhelt ska städa lite nu sen kommer lilli hiiiiit och slaggar , myyyys !
nu blev de väldigt kort men bara så ni vet att jag lever!
puuuuuss ! :)

mormor&morfar

nu ska vi snart åka och hämta upp mormor & morfar som har åkt buss till österriket och vart där och åkt bussen hem. dom har varit borta i 10 dagar. efter de ska vi förmodligen till dom och fika lite. mamma har ju bakat en rabarberpaj, fast jag har redan ätit jordgubbar. pusssssssssssss, hinner ingen bild för vi ska åka nuuu ! :/

♥♥♥♥♥


Hos Tilda

hej! nu sitter jag här hos tilda i klädd pyjamas, fall ni undra liksom. snart ska jag väl också klä på mig som tilda håller på med. idag ska vi va med lilli & kanske lovisa, om inte hon ska till stugan liksom! pusssssssssssssssss

ah juste jag är ju fet

tack så mycket fööör den !!!
jag vet att jag är fet , påminnmejigenimorgon?
hade jaag inte varit med mina sötisar idag hade jag tagit självmord fast aneroxian jag kommer få nu känns bättre , visst ?
känn på deeeeeeen
hedvig och bella ska sova här inatt,känns bra så att inte dom som är så mycket större kommer och dödar mej
men nu ska vi ta och fika

Your dreams are a snapshot of your future

Nämen hej, visade sig att vi hade några minuter kvar av internet tiden vi köpte. Så jag gör ett snabbt inlägg! Först och främst ska jag tala om hur mycket jag saknar dessa flickor: Tilda, Lovisa, Lilli, Norea, Hedvig, Bella, Emelie, Jennie, Bea, Becca, Madde & Jennifer! Samt fleraaaa. Jag måste hem alltså, fast vore ju synd att åka ifrån allt mys här också. Imorgon ska vi till någon stor strand som heter Amadores, blir bra tror jag. Har inte hänt mycket alls idag, chillat vid poolen bara. Hoppas ni har det bra hemma i Sverige, hörde att det inte va toppenväder i våla. Synd. Men ska kila nu, palla sitta vid datan, ska kolla på film och mysa i hotellrummet, pussar!
Vem vill hitta på nått på Fredag?


Lovisas bilder ur arkivet, men enbart för att hon är så grymt underbar, loveu ♥


har ingen lust att blogga ?

när det inte fungerar att ladda upp bilder ibland , så himla jobbigt , så är går det segt också ....

lovisa,bella,hedvig&lilli

älskar er tjejer och för att bilderna kanske är lite oseriösa och gammla så tar jag en ful bild på mej för att jämna ut det !

söndag.

haha gammal bild !
som bella redan har sagt så ska jag vara med henne lilli lovisa och tilda.
sen vet jag inte om vi ska sova eller om det blir så att jag åker hem ikväll , isåfall gör jag ett inlägg när jag kommer hem.
bloggar nog lite innan jag åker också !

lili lovi hedvi tildi !

idag blir det dom här ↑ godningarna som jag har saknat som inibomben!
älskarer♥

screw you

åhh helt getto i skallen just nu
pulver mos upp their
FIN BILD ?! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI

norea

kom nyss hem från att ha suttit och snackat med norea några timmar, får aldrig nog !
när jag kom hem slog jag på tv tittade på sista delen av drug me to hell , igen
norea och jag  väntar på världens största besked
och blogg dampar igen

godnatt !

godnatt , nu ska jag gå och lägga mig och kolla på film vi hörs imorgon ! ♥

ojdå , slumpad bild ...

kladdkaka

Hejhej, måste upprepa att blogg har damp hela den där raden mellan rubriken och texten är ju borta,för mig iallafall. alltså blir det ingen bild eller nåt. har precis färjat mammas hår och gjort en kladdkaka, mums! Sitter och äter den nu och ska kolla på glee, hörs :)

damp ? :s

hejsan , det går inte att lägga upp bilder eller nååått ?! typ lite damp . ja idag har jag tittat på traktorer , jippi sen har det vell inte hänt så mycket mer . nu ska jag vell försöka leta på nån att va med .. mobbad unge inga vänner ttyp . ne men vi hörs bildlöst då eftersom det liksom inte går ?

mobilbloggning

Ja, jag förstår inte vart alla håller hus. ingen bloggar. tråkigt. själv sitter jag här hos farfar & farmor. Här ätit grillat och nu har jag ätit jordgubbar , gott de! Imorgon ska jag va med lite tjejor. pussssssssss

at bella's place

hejsan , just nu sitter bella och håller på med min mobil , hon sa att jag skulle blogga, så jag gör vell det.
om ett tag ska hon till sin farmor och farfar så då ska jag åka hem .
bloggade inte igår , för det gick inte att ladda upp bilder och då tycker jag att det inte blir så roliga inlägg. men jag ska försöka igen när jag kommer hem :)
haha , söt !

HEDVIG

nu sitter jag här vid datorn. är skapligt trött. jag väntar på hedvig. men bara så du vet hedda så e jag tröttt. men jag har saknat dig. jag har saknat lovisa , lilli, bea, emelie, norea, becca, jennifer, tilda & jennie ocksååå! ska lägga in lite bilder på datan nu tror jag så kanske ni får se lite idag. tänkte ta dag 1 , dag 2 o.s.v. med bilder alltså och kanske skriva lite om dom. pussssssssssss vi hörs!

kackerlackor


Inte min bild.
Tänk er en sån där vidrig sak krypa omkring i ditt rum eller i soffan? Juste, ganska äckligt va? Jaa.. Det råkar vara så att det finns kackerlackor i vårat hotellrum. Jättekul, tänk om den hamnar i min säng.. Skitsamma, ni ba kbry. Och jag är bränd och kan inte va i solen förns imorgon, DÄRFÖR sitter jag vid datan bella. Ska kila nu, puss


tidsinställt

just nu sitter jag och åker bil om allt går enligt planerna !
måste sova nu för ska upp tidigt imorgon ,
ska titta på traktorer eftersom min farbror fyllt jippi, livsnjutare
och så saknar jag my mään
blir barnvakt åt dom hör busfröna imorgonockså , livet äger ibland

HEMMA

nu är jag hemma och jag lever. kom alldeles nyss hem . flyget gick 00.20 fast turkisk tid alltså 01.20 svensk tid. det tog 3 timmar och 35 minuter att flyga, men gud vad intressant inlägg. Nu ska jag i alla fall sova i min sköna MJUKA säng. har liksom sovit en vecka på stenhård säng, inte skönt. vi hörs imorrn !

in the spanien

Hejsan sötisar, sitter på balkongen i spanien nu och chillar galet. Haft några superbra dagar här. Men första dagen va hemsk. Solen tog ju så hårt att hela min kära mage blev bränd? Kunde ju knappt få på mig kläder. Saknar mina underbara vänner redan.. Ska åka hem på onsdag, vilket betyder att det dröjer ännu längre innan jag får träffaa alla. Imorgon ska vi till stranden för första gången, har inte vart dit än alltså. Det är en jättestor strand, guldigt. Ska inte skriva så långt nu, då har jag ju inte nått att berätta nästa gång jag bloggar. Aa jag har inte direkt tid att blogga nu, ska gå och lägga mig hade jag tänkt, klockan går en timme efter i spanien. Alltså är klockan ett. Kbry. GODNATT
Stranden vi ska till imorgon


Du vet hur ont det skulle göra om det va du


chihuahuan från beverly hills 2

nu ska jag,lilli och lovisa titta på chihuahuan från beverly hills 2 äta chips,dricka läsk och snackaaaaa
no lifers life is gött

ⓀⓄⓂ ⒾⒼⒺⓃ ⓃⓊ

snart kommmer lilli,mys

älskardej , du är bäst

är med och tävlar hos sarah tjulander-

(tryck på bilden för att komma till hennes blogg)

run run run

ska springa nån km till torp först sen ska mamma och jag jobba
hoppas det går bra med knäna !
sen idag ska jag va med lilli , underbarare kan det inte bli !
normal tjej ?

en underbar vän !


världens sötaste !


hjälpen i nöd

ordeigerade bilder , ska göra allt för leksand det här  och att träna upp mina knän är vell det bästa
världens sämsta kvalite men jag är trött , och orkar inte lägga ner tid på de här bilderna

RSS 2.0